Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka szerintetek (jó lenne, ha komolyan válaszolnátok, mert nagyon magam alatt vagyok), hogy az elmúlt 2 évben kb.15 lánnyal ismerkedtem netes társkeresőkön és mind a 15 ször úgy 1-2 hónap után jött a lányok részéről ez a hagyjuk dolog?
Haveri,baráti társaságról nem írtál... pedig kellene, hogy legyenek férfi barátaid, ismerőseid, akikkel néha eljársz ide-oda...Ki kellene mozdulnod hétvégén, amikor van szabadidőd... Kicsit lazulni, nézni a nőket bárokban,zenés helyeken...Ha ott elkapsz egy szempárat,aki 1-2másodpercnél tovább néz rád, akkor azonnal el kell indulni felé és meghívni egy italra,valahogy szóba elegyedni vele..
Jársz kondizni.Ott is vannak gondolom nők,személyi edzők,aerob oktatók stb,meg akik edzenek...Ha mást nem,legalább baráti kapcsolatot is kialakíthatnál ott...aztán rendezni összejöveteleket,együtt eljárni társaságban ide-oda...
Ne add fel ember :) Az élet szép,csak észre kell venni magadban is a jót,szépet,ne sanyargasd magad!
(nem ítélkezek, eléggé hasonló helyzetben vagyok)
de találkoztál ezekkel a csajokkal? én azért váltok velük több ezer üzit, mert nem is akarok velük találkozni de ha te komolyan gondolod akkor az első képcsere után szervezz egy találkozót és ne tovább levelezgessetek, próbáld meg meghívni valahova, csináljatok valamit közösen, mert írhatsz te nekik 10 ezer levelet se nem levelezőpartnert keresnek.
De ha ott is ilyeneket mondasz h unalmas vagy meg hasonlók, akkor jóhogy lekoptatnak, beszélgess arról ami téged érdekel, és ha majd arról úgy tudsz beszélgetni amiből lejön h jéé milyen jó h ezt a srácot ez is érdekli, és nem csak egy világunt figura, akkor majd nem fognak lerázni... Én már ráztam le olyat aki mondta magáról h ő unalmas...
21L
utolsó vagyok:
1-2 hónapot tényleg ne várj,1héten belül maximum találkozót kell kérni, mert ha elhúzzátok a netes beszélgetést, akkor ott már veszett fejsze van.
1-2 beszélgetés után telószámot elkérni és felhívni, hogy milyen a hangja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!