Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka szerintetek (jó lenne, ha komolyan válaszolnátok, mert nagyon magam alatt vagyok), hogy az elmúlt 2 évben kb.15 lánnyal ismerkedtem netes társkeresőkön és mind a 15 ször úgy 1-2 hónap után jött a lányok részéről ez a hagyjuk dolog?
Figyelt kérdés
Vagyis, hogy nem fog menni. Nem találták meg bennem azt, akit keresnek. Nem a kinézet a gond, mert itt is és ott is 4-5 képet láttunk mindig egymásról. De pár hét vagy hónap után jött ez a hagyjuk dolog, nem akarlak hülyíteni, meg ritkán írogattunk egymásnak, meg nem értesz a nőkhöz (neten keresztül?), túl kedves vagy stb. Annyira magam alatt vagyok, hogy ma szerintem végzek is mindennel. Mert már 30 vagyok és soha nem volt még senkim sem. Élőben nem mertem sosem, volt pár elutasításom. Azóta senkit sem szólítottam meg. Neten próbálkoztam, de 15 már túl nagy szám ahhoz, hogy észrevegyem, hogy baj van. Márpedig ha valaki ennyi idős, akkor kicsi az esélye, hogy meg tud változni, máshogy fog beszélni (nem a helyesírás, 2 diplomával nagyon is jól írok helyesen és választékosan), fel tudja kelteni az érdeklődésüket. Bárom is nagyon kevés van, nem sok értelme van már nekem élnem. Ezt pedig eléggé komolyan gondolom, mert nem 20 vagyok már, hogy ráérek keresgetni, hanem 29 és fél. Nem ugyanaz. Ha valakit érdekelnek az egyes beszélgetések, akkor azt e-mailben átküldhetem nekik, mert így itt nehéz ítélkezni, de ugye ezek hosszú beszélgetések, több ezer szóváltás. Nem tudom mit tévő legyek? Ne adjam még fel, sanyargassam még magamat? amit megemlítenék, egyszer-két volt minden egyes beszélgetésemben olyan említésem a lányok felé, hogy unalmas vagyok, nem járok el sehová, csak a munka és a munka napi 10 órában. De ugye mindig kérdezték, hogy mit csináltam ma és nem tudtam semmit mondani, mert 8 tól 5 ig dolgoztam, utána kondi, készülés a következő napra és vége is a napnak. Eleinte azt mondták, csak legyek őszinte, meg ez nem is unalmas. De később valahogy hiába voltam őszinte (igazmondó ember vagyok túlságosan is, de rosszat sosem mondok), de később ha ez az őszinteség azzal társult, hogy unalmas vagy, akkor valahogy egyre kevesebb szóváltás következett, egyre nehezebben írtak már vissza. Pedig írtam mindegyiknek szakadatlanul.2014. jan. 25. 15:16
11/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mind ugyanolyan-e, de 15 az igaz, hogy nem sok, de nem is annyira kevés, hogy legyintsek. Rögtön az elején elmondtam, hogy nem vagyok ez a bulis pasi, ez a nagyszájú, partis, szájjártatós. Meg aztán 30 vagyok, nem ez már az életem. 24-29 közöttiekkel ismerkedtem szinte csak, tehát már nem a ,,tojásvanafenekemen" típussal. Le is írták, hogy ezzel nincs baj, csak adjam magam. De két hónap után már mindnek baja volt ezzel. Ezért vagyok úgy, hogy elég az életből, nem leszek fiatalabb már, ahhoz meg nincs kedvem, hogy vénfiú legyek, ettől azért többet érdemelnék az élettől (bár nem kívánságműsor). Nem minden fiú úgy született és szocializálódott, hogy ért a nők nyelvén és elvarázsolja őket, ezzel jó lenne ha tisztában lenne sok nő is. Egyedül élek, már nem anyámmal, rendes munkám van, nem vagyok elveszett ember. De szegény is már rosszul érzi magát, hogy soha sincs senkim, nem érti a nők (meg az enyémet sem már) gondolkodását.
2014. jan. 25. 15:30
12/23 anonim válasza:
Beismered, hogy többet érdemelsz,akkor tegyél is érte.Itt már mindenki leírta, hogy mit kell tenned, csak neked is be kellene látnod és megfogadni a tanácsot.Nem kell feladni.Légy végre tökös férfi.
13/23 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam velük, mindegyik kb 80+ km-re lakott. Nehéz lett volna megszervezni, pláne, hogy ennyi dolgom van és nekik is.
2014. jan. 25. 15:33
14/23 anonim válasza:
És hogy képzelted volna el a kapcsolatot? Én csak olyannak ismerkedek, aki közel lakik, szerintem annak van értelme.
15/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de tény és megfigyeltem, hogy azok a nők többsége, akik közel laknak, valahogy nem írnak vissza. Lehet bejönnék nekik, de azok valahogy félnek a dologtól. Nem tudom miért. Azok vagy félnek a találkától vagy simlisek, van párjuk és csak egot akarnak növeszteni (sajnos ilyet is ismerek). Azokkal találkoznék is szívesen, randiznék, de akik Pesten laknak (túl sok olyan lánnyal beszélgettem), én meg 250 km-re, azokkal beszélgettem sokat. Csak ugye ez nem túl kicsi távolság.
2014. jan. 25. 15:39
16/23 A kérdező kommentje:
Az tény és való, hogy nehezen alakítok ki kapcsolatokat, nehezen tudok barátokat szerezni. Egy kezemen meg tudom számolni a barátaimat, abból 3 meg már messze lakik. A haverokat is két kezemen meg tudom számolni, de abból is 7 messze lakik. Bárhogyan is próbálkozom, bármilyen kedves is vagyok, bármit is megteszek bárkinek, valahogy nem keresnek, nem akarnak tőlem semmit, baráti szinten sem. Így zömmel a 4 fal között élek. De hány és hány olyan pasiról olvastam itt, aki megtalálta az igazit és olyan volt mint én. De nekem ez nem megy, nem jön össze.
2014. jan. 25. 15:43
17/23 anonim válasza:
de azoktól a csajoktól akikkel a távolság miatt nem tudnál rendszeresen találkozni mit akarsz? Lehet, hogy unalmas vagy meg ostorozhatod magad ezerrel de a fő problémát nem véletlenül látja mindenki ugyanabban, szóval amíg nincs személyes találkozás addig te csak a neten próbálsz lelkizni olyan nőkkel akik valami "igazira" vágynak.
18/23 anonim válasza:
"Nem találkoztam velük, mindegyik kb 80+ km-re lakott. Nehéz lett volna megszervezni, pláne, hogy ennyi dolgom van és nekik is.
"
Akkor mi a sz*rért pazaroltál rájuk 1,5hónapnyi csetelést,emailezést? :DDD
Visszaigazolást akartál arról, hogy valóban nem létezik a távkapcsolat, pláne, hogy egyiket sem érdekelted, és ők sem téged annyira, hogy 80km-ert utazz feléjük?!
Mit akarsz ember?!
19/23 A kérdező kommentje:
Az is igaz, hogy egy idő után, ha 4-5 napig nem ír egy lány, akkor paranoiás leszek és leírom neki, hogy te is olyan vagy, mint a többi. Aztán tényleg vége a beszélgetésnek örökre. De ha így van, akkor miért ne írjam le? Várjam meg még ő írja ezt le? 15 csalódás nem annyira kevés és egy idő után ha nem írnak neki, akkor tudja a pasi, hogy megint úgy fog járni.
2014. jan. 25. 16:15
20/23 anonim válasza:
Olvasd el még párszor a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!