Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A netes társkeresőkön a lányok egy része (nem tudom persze, hogy mennyi) miért támaszt irreális követeléseket a pasikkal szemben?
A netes társkeresőkön nem véletlenül vannak fenn a lányok.
Azt jelenti, h élőben kudarcot vallottak, nem viszik őket. Vagy a 0,000001 %-uk a hasonló helyzetben lévők. Szóval v. próbálj meg olyan nővel ismerkedni aki hasonló cipőben jár (nincs ideje semmire) v. inkább te is élőben ismerkedj. Pl. sport v. akármilyen rendezvényeken, felvonulásokon, stb. Utána úgyis neten a "legolcsóbb" tartani a kapcsolatot pl. facebookon..én így gondolom ;)
Aha. Szóval van heti két teljes napod, ami szabad. Ez már önmagában jó.
Az órára készülést meg nem feltétlenül csakis előtte nap este lehet ám megoldani. Ha tele vagy lyukasórákkal, akkor esetleg használd ki őket, ha lehet.
No meg általában az ember tudja előre az órarendet. Legalábbis gimis koromból az rémlik, hogy fél éven keresztül mindig ugyanúgy voltak óráink. Gondolom, tanárként is. Azaz nyugodtan tudsz előre készülni, ha épp van olyan időd, amit nem tudsz másra kihasználni.
Nekem amit írsz, eléggé kifogásszagú. Döntsd el, hogy akarsz-e csajozni vagy sem. Ha igen, akkor oldd meg, hogy legyen rá időd. Az alapján, amit leírtál, megoldható, ha VALÓBAN akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!