Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön mennyi lehet a normális és a kissé defektes nők aránya?
Figyelt kérdés
Főleg ott próbálkozok mert a való életben kissé félénk vagyok, meg időm nincs rá. Van képcsere, sok beszélgetés pár napon keresztül. Tehát hurrá és happy minden. Majd fixálunk egy találkát, hogy hol és mikor legyen az. Aztán rákérdezek még egy s más dologra pár napra a randi előtt, aztán már legtöbbször nincs válasz. Rosszabb az, ha elmegyek randira és a csaj meg sehol. Mert eddig 8 randim volt 3 év alatt, és 6 szor el sem jöttek, egy is csak eljött de valami ürüggyel el is ment. Csak 1 jött így össze, vele sokáig együtt is voltam, 2 évig. i lehet az oka?2014. febr. 5. 13:10
11/12 anonim válasza:
Azért a pasik se szentek.
Én az arányokról annyit tudok mondani nőként, hogy 6 hónapos társkeresőzésem alatt 6 pasiból 1 volt normális akivel találkoztam. Ő lett a férjem.
A férjem akkor próbálta először a dolgot, 2 hete volt fent amikor megismerkedtünk. Másokkal nem találkozott. Eredetileg 5 lánynak írt, és 3 válaszolt is neki, leveleztek. Pár üzenet után már csak én maradtam.
Ennyi a tapasztalatom. (n 28)
Ha meg valaki pl félénk, attól még normális. De ugyanúgy társkeresőt használ. Vagy magányosan döglik meg. Vagy mégis szerencséje lesz, és élőben ismer meg valakit.
Meg ez az élőben vs társkeresőn.... akkora hülyeség. Társkeresőn is élő emberek vannak:D szóval nem mindegy?
12/12 anonim válasza:
Nálam pl munkahelyi , osztálytársi, baráti körből kapcsolat ki volt zárva alapból, valamit diszkó b...zi sem vagyok. Ha pedig a barátaimmal lógtam, nem a pasizással foglalkoztam Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!