Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb társkeresőn egy férfi nem jelenik meg senkinek ha nem fizetős tag és nem vásárol rengeteg kreditet?
Mivel ugye minden társkeresőn irdatlanul sok a férfi, ezért azt tapasztalom, hogy az ingyenes szolgáltatásért nem kapsz semmit. Egy szellemprofil leszel akit senki nem lát, még az is le van korlátozva, hogy egyáltalán ráírhass a legtöbb nőre, ha nem fizetsz.
Szerintetek megéri előfizetni, vagy utána is ugyanolyan szívás lesz, hogy nem írnak vissza meg ilyenek?
Esetleg tudtok olyan társkeresőt, amelyik nagy népszerűségű, de nem ennyire pénzhajhász?
Dehogy csak a férfiaknak fizetős, ne legyetek már ilyen ostobák. :DDD Ugyanúgy a nőknek is kell fizetniük mindenért egy társkeresőn...
A másik pedig hogyha nektek attól lenne könnyebb az életetek, hogy nem kell fizetnetek egy szórakozóhelyen, akkor hatalmas problémáitok lehetnek... Különben pedig ez azért van, mert a férfiak odamennek, ahova a farkuk húzza őket, tehát egy lányokkal telezsúfolt helyre, hátha valakit megdughatnak. Senki nem kötelezi őket arra, hogy kifizessenek 1500 forintot egy jegyért. Millió hely van, ahol nincs nemi megkülönböztetés, járjatok oda.
11-es
Smpixie-n a férfiaknak gyakorlatilag mindenért fizetni kell, nőknek legfeljebb a VIP tagságért.
És nem ez az egyetlen társ/szexpartnerkereső ahol a férfiaknak azért is fizetni kell, hogy egyáltalán üzenetet tudjanak küldeni. Nőknek az üzenetküldés is korlátlan általában.
Én elég sok társkeresőn fent voltam anno, és mindenhol ugyanúgy korlátolt, fizetős dolgok voltak nekem is, mint a férfiaknak... Egyedül a Badoo-t és a Tindert tudtam normálisan használni, de ezeket a férfiak is tudják.
Sok helyen burkoltan megy ez a megkülönböztetés. Ugyanis pl. azért kell csak fizetni, h ráírhass emberekre, de mivel a nők többnyire senkire nem írnak rá maguktól, gyakorlatilag csak a férfiak fizetnek.
Én töröltem a regisztrációmat, amikor ez világos lett nekem, mert nem vagyok hajlandó ehhez asszisztálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!