Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszenek a hozzászólások. :)
2016. júl. 19. 06:58
 52/115 anonim ***** válasza:
91%

Hát én ezt a csávót ismerem, ez a J. volt pasijának a haverja. Első gondolat. Egy óra múlva: hát én ezt a csávót ismerem, mintha együtt nőttünk volna fel. Olyan volt, mint a tesóm, olyan ISMERŐS. DE! A tesómról sosem gondoltam ezt, csak róla az első kettesben találkozáskor: De szép szeme van! És nem is ronda! Jó lesz ez nekem!

Ezt gondoltam.

7 éve házasok 3 gyerekkel

2016. júl. 19. 07:28
 53/115 anonim ***** válasza:
97%

Azt akartam, hogy nyomjon a falnak azonnal, de még megcsókolni sem akart... iszonyatosan éreztem miatta magam.

17 év 2 gyerek

Még mindig azt akarom, viszont már ő is akarja!

2016. júl. 19. 12:58
 54/115 anonim ***** válasza:
15%

Nem nősültem még soha.

Már barátnőm sincs.

27F

2016. aug. 18. 10:23
 55/115 anonim ***** válasza:
78%

Nyilvanos helyen este buliba menet tuzet kert.Gondolat;

-Ki a f@s..m ismerkedik igy mar2000-ben.

Ranezesre,helyes srac volt.

A szorakozo helyre egyutt ment a ket banda.Nem akartam osszejonni vele.El is kuldtem.

-Hagyjal beken te k...fi!

De nem hagyot!:D

16ev.3gyerek

2016. szept. 8. 07:11
 56/115 anonim ***** válasza:
86%
Semmi kedvem nem volt vele beszélgetni,főleg hogy az exem barátja,túl nyálasnak tűnt nekem..Aztán ahogy elkezdtünk beszélgetni,rájöttem hogy értelmes pasi,de így is kellett pár hét,mire elkezdtem iránta érezni valamit,ő már viszont a 2.találkozásnál megkérte a kezemet és azt mondta hogy én leszek a felesége :)
2016. szept. 24. 10:34
 57/115 anonim ***** válasza:
98%

Istenem,ki nevet ilyen hülyén itt..megkerestem a szememmel a tömegben és voilá

(Azóta is hülyén nevet..) :)

2016. szept. 24. 11:53
 58/115 anonim ***** válasza:
96%
Mindenkié aranyos történet de a legjobban az 57# tetszett. :D :)
2016. nov. 6. 14:16
 59/115 anonim ***** válasza:
95%
Én neten ismertem meg a páromat. Képek alapján is szimpatikus volt, de mentegetőzött, hogy élőben sokkal jobban néz ki. :D Első ránézésre nem így tűnt, ahogy közeledett felém. Azt hittem, hogy totál nem egy szinten vagyunk, előszörazon gondolkoztam, milyen ürüggyel léphetnék le. Aztán mélyen a szemébe nézve, és a hangját hallva tudtam, hogy ő az én emberem. :) Sokkal értelmesebb, mint első ránézésre tűnt. Ráadásul nagyon hasonló személyiségek vagyunk, és olyan, mintha mindig is ismertük volna egymást. Azóta még alakul a történet, de bízom benne, hogy olyan irányba fog haladni, hogy megállja a helyét ezen kérdés alatt. :)
2016. dec. 10. 00:30
 60/115 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért kommentelek, hogy rosszabb napjaimon ismét megtaláljam ezt a kérdést! :)

Én sajnos még várok az igazira, de volt kettő, akiről azt hittem:

1: "Húhh..de magas, de ronda. Ó, hozott rózsát? "- 3 év lett belőle.

2: " Jajj, de kis helyes!" - 5 év :)

2017. jan. 9. 00:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!