Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?
Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?
Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?
Csak úgy érdekességből kérdezem.
Hát én ezt a csávót ismerem, ez a J. volt pasijának a haverja. Első gondolat. Egy óra múlva: hát én ezt a csávót ismerem, mintha együtt nőttünk volna fel. Olyan volt, mint a tesóm, olyan ISMERŐS. DE! A tesómról sosem gondoltam ezt, csak róla az első kettesben találkozáskor: De szép szeme van! És nem is ronda! Jó lesz ez nekem!
Ezt gondoltam.
7 éve házasok 3 gyerekkel
Azt akartam, hogy nyomjon a falnak azonnal, de még megcsókolni sem akart... iszonyatosan éreztem miatta magam.
17 év 2 gyerek
Még mindig azt akarom, viszont már ő is akarja!
Nem nősültem még soha.
Már barátnőm sincs.
27F
Nyilvanos helyen este buliba menet tuzet kert.Gondolat;
-Ki a f@s..m ismerkedik igy mar2000-ben.
Ranezesre,helyes srac volt.
A szorakozo helyre egyutt ment a ket banda.Nem akartam osszejonni vele.El is kuldtem.
-Hagyjal beken te k...fi!
De nem hagyot!:D
16ev.3gyerek
Istenem,ki nevet ilyen hülyén itt..megkerestem a szememmel a tömegben és voilá
(Azóta is hülyén nevet..) :)
Csak azért kommentelek, hogy rosszabb napjaimon ismét megtaláljam ezt a kérdést! :)
Én sajnos még várok az igazira, de volt kettő, akiről azt hittem:
1: "Húhh..de magas, de ronda. Ó, hozott rózsát? "- 3 év lett belőle.
2: " Jajj, de kis helyes!" - 5 év :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!