Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
 61/115 anonim ***** válasza:
95%
Munkahely 10 pasija közül csak ő nem jutott eszembe olyan módon soha, hogy összejönnék vele. Nagyon jó pasinak láttam, meg olyan csendes, titokzatos volt, gondoltam áhh, ugyan, egy ilyen pasinak nem kellenék. Aztán a semmiből elkezdett közeledni felém. Beszélgetés, randik után össze is jöttünk. A körülmények nem a mi oldalunkon álltak :/. De mély nyomot hagyott bennem, és valahol még mindig reménykedek.
2017. febr. 19. 22:12
 62/115 anonim ***** válasza:
97%

Jött velem szemben az utcán a maga közel 2 méterével, bőrkabátban, hosszú hajjal és szakállal. Első gondolatom csak annyi volt: Jézusom, hozzám ne szóljon, marha ijesztő :D

Lassan 8 éve boldogítjuk egymást.

2017. febr. 19. 22:20
 63/115 anonim ***** válasza:
96%

Állásinterjura mentem.1,5 orát késett,mert beállt a nullás..fél oránként értesitettek,hogy mindjárt megérkezik.Már majdnem ott voltam,hogy felállok és hazamegyek,de nagyon tetszett a melo...

Még nem láttam,de az elsö gondolatom az volt,hogy akire ennyit kell várni,az nem lehet egyszerü ember...én meg amugyis utálok várni,akarok én egyáltalán itt dolgozni?

Aztán végre megérkezett.Ahogy belépett a tárgyaloba megfagyott köztünk a levegö és alig birtunk megszolalni.Csak bámultuk egymást.Arra gondoltam,hogy tökmindegy mi lesz belöle de ez a pasi kell nekem.Be se mutatkoztunk.Majd bocsánatkérés gyanánt a sok késésért, átnyujtotta a kedvenc csokimat...Ö lett a fönököm.

9 honapig kerülgettük egymást,mert mindketten jegyben jártunk,emiatt egyikünk sem mert nyitni a másik felé,meg csak a fönököm volt én meg uj a cégnél és nem tudtuk hogy kezeljük a helyzetet.

Majd egy céges buli alkalmával hazakisért és a kocsiban egymásnak estünk.Még aznap este megkérte a kezem és két honapon belül házasok is voltunk.

Ennek már 10 éve...

2017. febr. 20. 00:13
 64/115 anonim ***** válasza:
100%

"Hű de hülyén néz ki, két méter magas, vékony mint egy bot, hosszú nyak, előreugró fej. De gáz. És milyen fölényes dumája van."

Azóta eltelt 10 év, 8 éve volt az esküvőnk és született 3 csodálatos, csillagszemű gyerekünk. :) :)

2017. febr. 20. 07:45
 65/115 anonim ***** válasza:
96%
Atyaisten hozzám ne szóljon...Majd mikor rámnézett: milyen szép szeme van!... Kb ennyi. Két nap múlva jöttem rá hogy bejön nekem.. :D
2017. febr. 28. 20:33
 66/115 anonim ***** válasza:
87%

Első gondolat, hogy remélem bejött a kamu és nem néznek hülyének.

Ugyanis egy 2-3 napos alvásmentes házi és afteres és topartos buli után otthagyott szo nélkül az akkori párom.

Azt sem tudtam melyik városban vagyok, lé nem volt nálam, telo lemerülve, komolyan mondom, szinte a nap utja szerint kezdtem keresni egy autoutat és stoppolni talán a helyes irányba

Felvett két srác hogy ne égjek be hogy kerültem oda stb, összevissza kamuztam, mintha csak egy átlagos nap lenne..

Elkezdtek röhögni, hogy jo mese volt, csak épp ismerik a barátom is, engem is.

És az egyik srác (a sofőr) nem hazafelé vitt, hanem topartozni mert neki épp jönnek a haverjai, menjek én is.

Leoltottam mindenhogyan, igy nem tudom hanyadik napi nem alvás után, mondhatnám igy elrabolva, megmondtam hogy 40 fokban sem megyek velük, inkabb felforrok a kocsiban.

Aztán mindig leoltottam maximumon.

De soha nem adta fel :)

Azóta velünk az utódja is :)

2017. márc. 19. 18:37
 67/115 anonim ***** válasza:
100%
Milyen alacsony!
2017. márc. 28. 22:02
 68/115 anonim ***** válasza:
100%

Ez a haj szörnyű, és még raccsol is... szegény.

Nem éreztem semmit, mindketten kapcsolatban voltunk, fel sem merült, hogy férfiként/nőként tekintsünk egymásra. Kb. egy-másfél évre rá "előugrott a semmiből" egy bulin, és megkérdezte, hogy mikor megyünk randizni. Ennek lassan 9 éve. :)

2017. ápr. 5. 08:53
 69/115 anonim ***** válasza:
100%

Milyen magas. Kár, hogy nincs szakálla...

Azóta már van szakálla ;)

2017. ápr. 6. 00:18
 70/115 anonim ***** válasza:
100%
Jo olvasni ezeket a valaszokat :) nagyon irigy vagyok :D
2017. ápr. 12. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!