Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
90%
Nem teljesen úgy néz ki, mint a képeken😅
2018. máj. 25. 12:18
 102/115 anonim ***** válasza:
89%

Én azt gondoltam h jézus, olyan alacsony homloka van mint egy neandervölgyinek. Aztán az is átfutott az agyamon a nap folyamán h jó apa lesz egyszer. Ha valaki akkor azt mondja h mi összejövünk biztos h pofánröhögöm...

Soha ilyen emberrel nem találkoztam :) nagyon szeretem.

2018. máj. 31. 14:43
 103/115 anonim ***** válasza:
75%
De jó nagy csöcsei vannak.
2018. máj. 31. 15:43
 104/115 anonim ***** válasza:
74%
"Úristen de helyes pasi...sose kellenék neki". Màr hàzasok vagyunk, 8 éve egy pàr:)
2018. jún. 15. 15:28
 105/115 anonim ***** válasza:
40%
Jé, ő a feleségem? Ki hitte volna.
2018. jún. 15. 15:34
 106/115 anonim ***** válasza:
40%
A mai világban fontos az is a rengeteg válás miatt, hogy melyikre a sok közül?
2018. júl. 29. 10:03
 107/115 anonim ***** válasza:
40%
"Mi a göthös f...om ez itt?????"
2018. okt. 11. 14:40
 108/115 anonim ***** válasza:
65%
Csak azért kommentelek , hogy megtaláljam majd ezt a kérdést , ha majd lesz nekem is mit leírnom ide.
2018. okt. 11. 15:48
 109/115 anonim ***** válasza:
44%

2016. marcius 16.-an lattam meg eletemben eloszor es ezt gondoltam: "O az!"

Igy lett. Ot honapja o a ferjem :)

2018. okt. 12. 15:32
 110/115 anonim ***** válasza:
74%
Először semmi, akkor kezdtem a fősulit levelezőn, a sok új osztálytárs közt átsiklott rajta a szemem. De legközelebb, a suliba tartva a buszmegállóban felismertem: Jé, ez egy osztálytársam...Köszönjek vagy tegyek úgy, mintha nem ismerném fel? Egy darabig úgy tettem, de felszállásnál egymásra néztünk és köszöntem, ő is. Ülőhely nem volt. 2 órán át álltunk a buszon és végigbeszélgettük az utat. Az agyam máshol járt, épp befogadtam egy menhelyi kiskutyát, de az egyik kutyám agresszíven fogadta, ez nagyon nyomasztott...Ez a srác kicsit elterelte a figyelmem, de arra gondoltam, nehogy félreértse szegény ezt a 2 órás beszélgetést...Aztán a nagy beszélgetésben elfelejtettünk jelezni, pedig mi álltunk az ajtóban, ezért egy busznyi főiskolás eggyel későbbi megállóban szállt le miattunk. Egyáltalán nem tetszett, nem is volt túl magas. Ezen az úton cseréltünk elérhetőséget, mert nem tudott minden órán ott lenni a munkahelye miatt és ígértem neki anyagokat. Ebből lett egy közös netes tanulás. Utána még egyszer találkoztam vele abban a buszmegállóban, ígértem neki néhány könyvet szkennelésre, amiatt jött ki a megállóba, aznap nem tudott a fősulira leutazni. Ahogy mentem a találkozóra, furcsa érzés járt át, mint aki randira megy. Amikor megláttam a megállóban, ahogy rám várt, szemébe húzott sapival, sötét kabátban, belémvágott a villám, hogy úristen, milyen titokzatos a tekintete és milyen helyes és hogy nem vettem észre én ezt eddig??? (Lehet, hogy akkor épp meg volt borotválkozva.:) A közös tanulás odáig fajult, hogy napi szinten órákon át együtt tanultunk, közösen készültünk a vizsgákra, segített beadandó elkészítésében vagy ha informatikai problémám volt, mindezt neten és telefonon, találkozó nélkül hónapokon keresztül. Így vált az életem részévé. És amikor először írt egy váratlan listát a jó és rossz tulajdonságairól, melyek közt szerepelt, hogy irtózik a szüléstől és nem tudná végignézni, megírtam neki, hogy én is. Ő akart gyereket, én nem. Nekem volt élettársam, neki senki. 10 évig tartott és egy gyönyörű kislányunk lett.
2018. nov. 15. 00:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!