Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
 71/115 anonim ***** válasza:
100%

"Ejha, ő lesz a főnököm?"

11 éve együtt. :)))

2017. ápr. 12. 01:45
 72/115 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy helyen ejtőernyőztünk, de én ott meg sem láttam. Ő megtudta, hogy lovagolni is szoktam, aztán odajött hozzám, hogy tanítsam meg őt is. Én állítólag kedvesen megígértem neki is, és megbeszéltünk egy időpontot a lovardában. Először a fenekét láttam meg, amikor egy óriásit bakolt alatta a ló, ő meg vigyorogva kiülte - én úgy elszálltam volna a helyében, mint a győzelmi zászló.

A fejét fél órával később láttam meg, amikor is befele menet a lova felbattyogott a trágyadomb tetejére, és ott lecövekelt. Én mondtam neki, hogy rúgja meg a ló oldalát, mert az tuti, hogy oda senki se fog felmászni érte... Ő meg annyira cukin noszogatta, és a lovat ez annyira nem érdekelte... :)) Nagyjából fél óra felhőtlen szórakozás után megsajnáltam, és felmásztam utána a carkupacra, és megmentettem. :) Ő akkor döntötte el, hogy hálából elvesz. :)

Meg is tette, ennek már 21 éve. Szóval mondhatni, hogy a mi házasságunk elég carul indult... :)

2017. ápr. 12. 01:48
 73/115 anonim ***** válasza:
100%
Jah, az lemaradt: az első gondolatom: "Jééézusom, könyörgöm neeee.... Nem akarok nyakig caros lenni miatta..." :DD
2017. ápr. 12. 01:54
 74/115 anonim ***** válasza:
100%
Az h "ne gyere ide, ne gyere ide", hát odajött :D de most már nem bánom :D
2017. ápr. 12. 08:11
 75/115 anonim ***** válasza:
92%

64-es: "Hű de hülyén néz ki, két méter magas, vékony mint egy bot, hosszú nyak, előreugró fej. De gáz. És milyen fölényes dumája van."

Azóta eltelt 10 év, 8 éve volt az esküvőnk és született 3 csodálatos, csillagszemű gyerekünk."

Elsőre úgy olvastam, hogy "született 3 csodálatos, csigaszemű gyerekünk" :D

2017. ápr. 13. 01:39
 76/115 anonim ***** válasza:
87%
"Milyen helyes kölyök." Ő 14 volt és 16, amikor egy házibuliban találkoztunk. Nekem volt barátom, ő meg egy barátnőmbe volt reménytelenül belezúgva. Minél többet találkoztunk, annál feleslegesebbé vált a barátom, és a fiú is kiábrándult a barátnőmből. Pár hét alatt lezajlott, és már 7 éve vagyunk együtt.
2017. máj. 6. 12:53
 77/115 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőre már nem emlékszek, de az utolsó gondolatom válás előtt az volt, hogy "tuti meg vagyok átkozva, hogy a sors ezzel a *#$#*$-al hozott össze" :DD
2017. máj. 6. 13:16
 78/115 anonim ***** válasza:
100%

Közös hobbi kapcsán ismerjük egymást évek óta, sokáig a potenciális partner lehetősége senkiben sem merült fel.

Első konkrét emlékem, hogy a saeki kiskocsma előtt a haverjával sörözött, én meg hazafele tartottam. El akart hívni söróözni, de én nem szeretem a sört és ezt még vagy 3x eljátszottuk. Idegesítő volt :-D :-D

Aztán sok sok hónappal később random rámírt és nagyon hevesen udvarolt. Megintcsak eléggé idegesítő volt, de nagyon nem tudtam és nem is akartam lepattintani, mert helyesnek tartottam mindig is és ahogy beszélgettünk, erősödött a szimpátia.

Végül 3 hét noszogatás után beadtam a derekam egy randira.

Kimentem félúton a mosdóba és visszajövet ránéztem, akkor becsapott a villám nálam is.

Szóval a közömbös, kicsit irritáló első benyomásból alakult ki a szerelem :-)

2017. máj. 6. 13:34
 79/115 anonim ***** válasza:
100%

"Hamarabb érkezett a randira, mint én.. Remélem, pont annyira értelmes, mint amilyen illedelmes és jóképű."

Az volt. Szerencsére.

2017. máj. 6. 16:56
 80/115 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen ugyanarra a szórakozóhelyre jártunk. Minden hétvégén megállapítottam: "miért ilyen flegma ez a srác, pedig olyan helyes. Kár hogy sose mosolyog."

Egyébként csak 10 év múlva jöttünk össze, több véletlen találkozásnak köszönhetően

2017. jún. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!