Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 anonim ***** válasza:
92%

"Jaj, de utalok bemutatkozni uj embereknek, sose tudom megjegyezni a nevuket!"

Ennek mar 18 eve. Azota tudom a nevet. :)

2017. dec. 7. 13:58
 92/115 anonim ***** válasza:
89%

Kicsit régi kérdés de elmondom én is a mi sztorinkat.

Egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg, a képi alapján nem voltam oda-vissza érte. Aztán kiderült, hogy régebbiek a képek már, de gondoltam akármilyen képek, nekem tuti nem az esetem. Mikor aztán élőben megláttam, mintha ég föld megremegett volna, teljesen lefagytam, egy szia-n kivül semmit sem tudtam mondani. Ő meg csak nézett azokkal a nagy barna szemeivel, éreztem majd elolvadok. Attól kezdve minden felgyorsult, egy pár lettünk, faltuk,imádtuk egymást. 5hét után megkérte a kezem, ma már a férjem, ugyanugy imádjuk egymást mint legelső nap. Ennek most feb. 14-én lesz két éve. Mióta őt ismerem, azóta hiszem, hogy letezik örök szerelem!❤

2018. febr. 2. 14:00
 93/115 anonim ***** válasza:
100%

A neten ismertük meg egymást, és az első randink előtt megbeszéltük, hogy vonattal jön, és a főbejáratnál találkozunk, de nem volt ott, akkor egy bunkó kis hülyének gondoltam, majd valamilyen női megérzésnek hála nem mentem haza, hanem a szemközti parkolóba mentem, és amikor ott megláttam, akkor az jutott eszembe, hogy "ő erőltette ezt a randit, és ilyen gáz kockás nadrágban jött? És mi ez a póló? Jól látom, hogy meg sem borotválkozott?? Hát hamar le fogok lépni."

De neki sem voltam elsőre szimpatikus, ő is úgy volt vele, hogy ha már eljött, akkor lássuk mi lesz belőle.

5 éve vagyunk együtt, és pár éven belül esküvő :)

2018. febr. 3. 22:56
 94/115 anonim ***** válasza:
24%
A hold fenyes volt , a csillagok ragyogtak a szel jarasa delkeleti volt . Busan spicesen uldogeltem egy padon , gondolkodva vajon miert nem jon mar egy lany akinek csak pont annyira vagyok vonzo mint szunyognak a karom ami duzatra szivta magat. Csak ultem , vartam s mint ha tortenie kellet volna valaminek , de nem tortent semmi .. Az ora kis mutatoja 3 -ason volt mig a nagy az 5 -on , ekkor pontba vagy par masodperc kessesel ram eset egy lany a semmibol. Nem csoda , hogy a semmibol hiszen a csillagos eget bamultam es gondoltam ennel szebb mar nem lehetne , mikor is a szemembe nezett azzal a tundoklo arcaval es azt kerdezte hol vagyok? Erre feleltem neki , hogy azt en nem tudom on hol van , de jelenleg jo magam a mennyorszagban erzem . Valaszomra felelve a leanyzo , maga milyen kedves uriember,. Csak ultunk o az olemben es a csillagos eget furkesztuk . Masnap mar el is vettem felesegul . Azota boldogan elunk !
2018. febr. 15. 23:57
 95/115 anonim ***** válasza:
77%

utolsó:

[link]

2018. febr. 16. 12:24
 96/115 anonim ***** válasza:
29%
Tul sok regenyt olvastam ! Bocs.. a venamban van a romantika.
2018. febr. 16. 12:30
 97/115 anonim ***** válasza:
100%
"Kell ez a csaj"
2018. márc. 8. 23:39
 98/115 anonim ***** válasza:
100%

Legelőször olyan 10 évesen találkoztunk a játszótéren akkor azt gondoltam

"de bénán focizik, miért esik el folyton? És még alacsonyabb is, mint én."

Utána 12 évesen mentem abba az iskolába amibe ő is járt ott a legelső nap legelső óráján beszólt nekem, mert megismert a játszóról (én őt nem), itt azt gondoltam, hogy "na ez milyen idióta."

2018. ápr. 26. 14:00
 99/115 anonim ***** válasza:
100%

Netes ismerkedés...három nap chat után telefonon hívott. Ismeretlenül 3 órán keresztül röhögtünk, beszélgettünk. Apu bejött a szobába: Kivel beszélsz? Mondom egy István nevű idegennel :) Azt mondta Anyámnak, ő lesz a férje, meglátod.

Első randi, első találkozáskor: Jézusom...felém tart...ő az...de basszus kopasz, ne mááár...és sántikál, vagy mi a baja, ilyen furán megy...és síri csendben ültünk fél óráig. Azóta két év együttjárás, jövőre lakodalom. Gyerek még nincs.

Párom csak "ennyit" érzett: HAZAÉRTEM :)

2018. máj. 5. 09:53
 100/115 anonim ***** válasza:
100%

#99es nekem is Istvan nevu a volegenyem :D

Mi is interneten ismerkedtunk meg. 1 het utan telefonszam csere 2 hetre ra randi. Hat elso latasra nem tetszett :D most mar el se tudnam nelkule kepzelni az eletem :) lett egy csodalatos kisfiunk is :)

2018. máj. 22. 22:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!