Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a feleségeteket csak azért, mert már nincsen tűz az erotikában?
Lehet, hogy még frissen él bennem, de most úgy érzem soha nem tudnám megszegni az eskümet, fogadalmamat, amit a templomban tettem. Annyira szívből és annyira komolyan gondoltam (tuk), hogy nem tudok elképzelni a bántalmazáson és megcsaláson kívül olyat, amiért elhagynám a férjemet (vagy ő engem).
A szex pláne nem egy ilyen dolog. Legalábbis a mi életünkben messze nem meghatározó. Az nálunk egy nagyon intim nagyon bensőséges viszony, mindig megadjuk a módját...megállunk, egymásra figyelünk. Nem "5 perc és megyek tovább" alapon megy. Ez mindig is fontos volt nekünk, házasság előtt is. Úgyhogy a szex miatt nem hagynám el, és a férjem sem hagyna el engem...
Sajnálom ami történt .
Egy héten 2 szex, szerintem teljesen rendben van. Nem az a lényeg, hogy ki szerint, mi az ideális, hanem, hogy a párnak mi az.
Nálunk volt olyan időszak, hogy havi 1 volt, a kapcsolatunk mégis teljesen rendben volt. A heti 2 nekünk például teljesen jó.
Nem tudom, a mai fiatalok és párok nagy része miért a mennyiségre megy. Nem az a lényeg, hogy hányszor, hanem hogy milyen és hogy közben mennyire tudok a páromra koncentrálni, és magunkra...
Megáll az eszem mikor olyanokat olvasok, hogy a jó kapcsolat alapja a napi 3 x. Lehet, hogy van akinek az is rendben, de biztos, hogy egy kapcsolatot sem fog a szex összetartani.
#5:
Ezt teljesen úgy mondod, mintha napi 1xeri szeretkezés mellett nem lehetne a másikra figyelni... mintha összefüggésben lenne bármivel is. Nevetséges vagy.
6, 7
Bocs, de ezek szerint nem tudsz olvasni a sorok között.
Attól mert valaki nem szeretkezik napi 2 x, vagy naponta, még élvezheti a szexet. Tudod emberek vagyunk és az igényeink változnak.
Csak azért írtam a fenti példát, hogy jó kapcsolat van heti 1 és heti 7 szex esetén is, minden a pár igényeitől függ. Nem tudom, ki nevetséges.
Én nem, ezért bizonyosan.
Elváltunk, de a mostani barátnőm, hát kicsit alulképzett a szexben, - de szeretem úgy egészében és meg se fordul a fejemben, hogy más nővel bármit is.
A szex az fontos része az életnek, a házasságnak is, - de hát ha valaki csak ennyit lát belőle, az eléggé üres lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!