Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
93%

Elsőre azt gondoltam, hogy egy izomagyú bunkó. :)

Aztán első randi után lepattintottam, mert úgyis csak megfektetni akar.

A második randiért napokig udvarolt. Igent mondtam. Itt már jobban megnyílt, kiderült hogy nem is bunkó. Sőt, nagyon is okos és érzékeny.

Azóta kiderült, hogy pont ez fogta meg. Neki még nem mondott nő nemet, értem küzdeni kellett. ;)

2016. ápr. 5. 10:33
 32/115 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy milyen szimpatikus! :)
2016. ápr. 5. 21:35
 33/115 anonim ***** válasza:
97%

fú, azt, hogy "jesszus, szegénynek teljesen olyan feje van, mint egy t-rexnek" :D

aztán persze megismertem, és elkezdtem nagyon nagyon helyes t-rexnek látni :D bár ezt még nem osztottam meg vele, de nem is tervezem.

5 éve házasok

2016. ápr. 17. 15:56
 34/115 anonim ***** válasza:
93%
Neee :D 33-as, ezen jót nevettem.
2016. ápr. 17. 16:59
 35/115 anonim ***** válasza:
27%

Ezt gondoltam: Ez a fiú nem csúnya, aranyos, szimpatikus, de ne engedhetem, hogy otthagyja miattam a barátnőmet!Különben is, nekem az a másik fiú kell (akit ugyan azon az estén láttam meg először és azt hittem, neki nincs barátnője, de végül, már megkésve, kiderült hogy ő meg a másik barátnőm pasija!).

Végül két barátnőmet veszítettem el egy éjszakán két pasiért, végül mindkettőjüket megkaptam, az elsőnek említett lett később a férjem .Ja és hogy még egyet csavarjon rajta a sors, a két fiú is legjobb barát volt.Végül egyikük becsületből kiszállt ebből a szerelmi háromszögből.

2016. máj. 3. 11:10
 36/115 anonim ***** válasza:
96%

Mi a fäszt stíröl engem ez a vadember?"

:D :D

2016. máj. 3. 11:39
 37/115 anonim ***** válasza:
97%

Èn azt gondoltam ha vha lesz gyermekem ő lesz az apja!

:) van is már egy három èves kisfiunk !;)

2016. máj. 3. 11:57
 38/115 anonim ***** válasza:
95%
"de ronda a cipője. és a pasi sem hozzám való."-11 éve együtt
2016. máj. 3. 13:03
 39/115 anonim ***** válasza:
86%

"Ez a srác most akar tőlem valamit?"

Totál nem értettem, odajött egy buli elején, kezet fogott, bemutatkozott és elment. :D Nem sokkal később a munkahelyemen ülve még éjszaka azt próbáltam kiimádkoznia fejemből, hogy hogyan hívhajták... Mit mondott? Szilárd? Neeeem... Richárd! De milyen Richárd? :D (iwiwen megtaláltam)

Akkor még totál nem tudtam, hogy lesz-e ebből bármi, akkor voltam túl egy szakításon, aznap valakinek pont azt mondtam, amikor randira hívott, hogy még biztosan nem állok készen egy új kapcsolatra. Komolyan gondoltam. Aztán 3 órával később ott ültem a gép előtt a profilját nézve, hogy akkor most szépen nyilvánosra állítom az msncímem és a telefonszámom. Biztos ami biztos. Bejelöltem, visszajelölt, fel is vett msnre.

2016. máj. 3. 13:14
 40/115 anonim ***** válasza:
91%

Milyen fehér foga van ennek a tahónak.

Biztos fűrdeni is szokott.

Haverok lettünk.. Addig haverkodtunk, hogy jött a kishaver... 6 év..

2016. máj. 3. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!