Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:
98%
Semmi különöset, ellenben 1 órával később, mikor beszélgetni kezdtünk, azt gondoltam, hogy rég hangolódtam rá valakire ilyen könnyen, és nagyon megmaradt, hogy mennyire intelligensnek, okosnak találtam, valahogy azt éreztem, hogy nem mindennapi:)
2015. nov. 14. 23:25
 12/115 anonim ***** válasza:
95%

Utána egy darabig nem találkoztunk, mert ő nem tudta, ki vagyok. Legközelebb egy közös baráti nyaralás volt, ott is az kellett, hogy kettesben el kezdjünk beszélgetni, azután már azonnal egymásra hangolódtunk, és megint lenyűgözött. Ott már nem hagyta, hogy ennyiben maradjanak a dolgok, randira hívott. 1 napja voltunk együtt, és éppen a 2. randinkon egy padon ültünk a tengerparton, amikor megfogalmaztam magamban, amit azelőtt soha, hogy nem érzem azt, hogy ennek valamikor vége lenne. A korábbi kapcsolataimnál mindig nagyon hamar jött az érzés, hogy ennek gyorsan vége lesz, nála épp ellenkezőleg.

11-es

2015. nov. 14. 23:32
 13/115 anonim ***** válasza:
85%
"Úristen... Hol egy üres szoba? Szét akarom szedni vele... De ehhez a gondolatomhoz ő túlzottan félisten... Nem, nem... Nem jó gondolat... Úristen... Hogy tud így nézni? Ennek rossz vége lesz..." Közben nagyon remegett a térdem. Aztán rájöttem, hogy lehet, hogy ő félisten, de akkor én meg istennő vagyok.
2015. nov. 15. 14:06
 14/115 anonim ***** válasza:
94%

Hogy Isteneeem de imádom a hosszú göndör hajat:) Milyen jó hogy ő nem vágatta le.. ahogy szokás 20 fölött

24/L

2015. nov. 25. 23:51
 15/115 anonim ***** válasza:
100%
Képen láttam először, netes ismerkedés. Azt gondoltam egy ilyen helyes nő biztos nem jönne össze velem... És mégis :)
2015. dec. 16. 12:23
 16/115 anonim ***** válasza:
98%
Neten ismerkedtünk meg és egy különös találkozást beszéltünk meg :-) Gyakorlatilag nem láttam először, hanem rögtön megöleltük egymást és csókolóztunk, életem legszebb csókja volt. Igen, mi tudtuk azonnal, hogy házastársak leszünk pedig nem vagyunk annyira fiatalok már, de minket a sors is egymásnak teremtett :-) Nyáron volt az eljegyzésünk, 2 éven belül összeházasodunk :-)
2015. dec. 16. 14:11
 17/115 anonim ***** válasza:
97%
Pont az ő kocsijába hajtottam bele véletlenül! :D Mikor megláttam, arra gondoltam hogy talán nem is bánom annyira! :D Ez volt 10 évvel és 3 gyermekkel ezelőtt! :D
2015. dec. 16. 15:00
 18/115 anonim ***** válasza:
100%
Leszólított a munkahely közös konyhájában és azt gondoltam, hogy milyen ronda. :D
2015. dec. 16. 15:38
 19/115 anonim ***** válasza:
95%
Valami olyasmi, hogy "Úristen, azok a szemek, és ez a mosoly... Áh, ez a pasi túl tökéletes hozzám, esélyem sincs nála." Aztán nem tudom, mit látott meg bennem, de elhívott randizni, úgyhogy mégis volt esélyem nála :)
2015. dec. 16. 18:23
 20/115 Titusztitusz ***** válasza:
61%
Amikor én először megláttam a későbbi nejemet, az volt az első gondolatom hogy:"Hm...Ez egy egész csinos lány...És tök jó hátsója van"(Persze azért a kevésbé szalonképes megnevezést használtam...)Viszont akkor még nem gondoltam azt, hogy pont Ő lesz majd a feleségem...Addig még sok "teszten" át kellett mennie ahhoz, hogy aztán később, vagy 2-3 napi intenzív agymunka, és töpprengés után idővel arra jussak, hogy:"Igen Ő lesz az ideális nő arra, hogy a nejem legyen"...
2016. jan. 9. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!