Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 anonim ***** válasza:
82%

Az elsonel "nekunk dugnunk kell, azonnal, tuti nem tud ket ertelmes mondatot mondani, remeljuk utana nem szolal meg ". 7 evig tartott, elso hazassag.

Masok hazassag;: "uristen, ilyen sapkat utoljara 14 eves koromban hordtam amikor a szuleim rameroszakoltak a teli idegeben". 6 eve egyutt.

2016. máj. 15. 12:27
 42/115 anonim ***** válasza:
96%
De jó volt a kommenteket elolvasni, remélem egyszer nekem is lesz ilyen történetem :-)
2016. máj. 15. 12:43
 43/115 anonim ***** válasza:
84%
Barátnőmmel ültünk a parkban mikor odajött egy haverjával. Első gondolatom az volt "de jó izmos test és azok a tetkók...." aztán kiderült.nem véletlen jöttek le. Egy másik padon volt egy srác aki felhívta őket, hogy van két jó csaj a parkba. Azt terveztük csupán csak szexelni járunk össze ez volt 7 éve és 2 gyerekkel ezelött.
2016. máj. 15. 12:54
 44/115 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi vékony pasi hatalmas fekete kabátban és még nagyobb virágcsokorral. :)
2016. júl. 1. 17:20
 45/115 anonim ***** válasza:
89%

Első házasságom: "Milyen elegáns a megjelenése!" (Ja és buliban voltunk, az akkori barátom nem sokkal az előtt ment haza egy kisebb vita után, úgyhogy elég dühös is voltam, de ahogy ő megjelent jobb kedvre derültem!)

Aztán elváltam. Eddig ennyi a történet.

2016. júl. 1. 21:52
 46/115 anonim ***** válasza:
100%
Középiskola: kàr,h màsba szerelmes. 10 év múlva összefutottunk a postån:sietek,mennem kell vissza dolgozni. Pár év múlva újra összefutottunk a szegedi buszon:elkérte a számom. Ő Győrben élt,én Vàsàrhelyen. Aztàn együtt mentünk Pestre,majd Sopronba.
2016. júl. 2. 11:58
 47/115 anonim ***** válasza:
100%

hat, gyurnem vele a lepedot...

35N

2016. júl. 18. 20:24
 48/115 anonim ***** válasza:
89%
Rögtön az ugrott be, 16 éves és 10 év van közöttünk. A gyakorin, hogy le fognak hurrogni, pontozni. Ja, hogy akkor még net sem volt.
2016. júl. 18. 21:27
 49/115 anonim ***** válasza:
95%
Ez tényleg az egyik legjobb kérdés ezen a szemétdombon :D
2016. júl. 18. 22:56
 50/115 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megláttam előszőr egy júliusi este volt az egyik café nyári teraszán borozgatott a barátjával én meg épp a szemetet dobtam ki és utána sétáltam egyet a városközpontban (ott is lakom 3 útcávval arrébb a cafétól)..

Ő nem szólt hozzám csak nézett míg a haverjával váltottam 1-2 szót. Azt gondoltam magamban hogy.." Huhh nem néz ki rosszul, olyan rosszfiús külseje van de sok a korkülönbség közöttünk (13 és fél év) meg teljesen más környezetben élünk más értékrenddel.

Azóta összejöttünk, ennek már 3 és fél éve

25/L

2016. júl. 19. 00:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!