Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?
Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?
Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?
Csak úgy érdekességből kérdezem.
Az elsonel "nekunk dugnunk kell, azonnal, tuti nem tud ket ertelmes mondatot mondani, remeljuk utana nem szolal meg ". 7 evig tartott, elso hazassag.
Masok hazassag;: "uristen, ilyen sapkat utoljara 14 eves koromban hordtam amikor a szuleim rameroszakoltak a teli idegeben". 6 eve egyutt.
Első házasságom: "Milyen elegáns a megjelenése!" (Ja és buliban voltunk, az akkori barátom nem sokkal az előtt ment haza egy kisebb vita után, úgyhogy elég dühös is voltam, de ahogy ő megjelent jobb kedvre derültem!)
Aztán elváltam. Eddig ennyi a történet.
hat, gyurnem vele a lepedot...
35N
Amikor megláttam előszőr egy júliusi este volt az egyik café nyári teraszán borozgatott a barátjával én meg épp a szemetet dobtam ki és utána sétáltam egyet a városközpontban (ott is lakom 3 útcávval arrébb a cafétól)..
Ő nem szólt hozzám csak nézett míg a haverjával váltottam 1-2 szót. Azt gondoltam magamban hogy.." Huhh nem néz ki rosszul, olyan rosszfiús külseje van de sok a korkülönbség közöttünk (13 és fél év) meg teljesen más környezetben élünk más értékrenddel.
Azóta összejöttünk, ennek már 3 és fél éve
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!