Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt a legelső gondolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legelső gondolatotok, amikor először megláttátok a feleségeteket/férjeteket?

Figyelt kérdés

Vissza tudtok rá emlékezni?Ha igen,mit éreztetek,mit éltetek át akkor?

Volt esetleg olyan,aki egyből érezte,hogy az az illető lesz a házastársa?

Csak úgy érdekességből kérdezem.

2015. nov. 9. 22:55
 81/115 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás után a "nekem nem kell pasi" időszakomban ismertem meg. Barátilg álltam hozzá, magányos voltam, vágytam a társaságra, de nem akartam randizni. Viszont teljesen levett a lábamról, annyira figyelmes volt velem, pont olyan, akire mindig is vágytam. Úgyhogy mégis kellett pasi. :) Először nem is vonzódtam hozzá, de szép lassan belehabarodtam. :) Jobban, mint bárkibe. :)
2017. jún. 29. 18:23
 82/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz túl eredeti, már más is írta a villámcsapás jelenséget, velem is ez volt. Szavak nem jöttek a fejemben, csak egy érzés ütött meg, ahogy megpillantottam, nem is lehet rendesen körülírni, nem azonnal beleszerettem, nem éreztem a jövőbeli házasságot, nem éreztem, hogy ismerjük egymást... De valahogy az az érzés, ami beütött, tudtam, hogy fontos és se előtte, se utána nem éreztem ilyet. Talán kb. a "dolgunk van egymással" megközelíti... Na és a pár perces tali alatt már rájöttem, hogy így sose vonzódtam még senkihez... Később hülye ürügyekkel elértem, hogy még találkozzunk, de neten is cseteltünk rengeteget, aztán mindennaposak lettek a talik és 2 hónap múlva csattant csak el az első csók :D ennek 8 éve, 2 éve házasodtunk és van egy pici lányuk is már:) (én vagyok a nő)
2017. júl. 22. 10:44
 83/115 anonim ***** válasza:
100%

"Én félek ettől a csajtól, mert annyira szép...."

De kiderült, hogy nincs okom félni, mert tetszettem én is neki.

2 év kapcsolat, 5 év házasság.

28/F

2017. aug. 9. 00:53
 84/115 anonim ***** válasza:
100%
"Pffff biztos egy irto buta es bekepzelt csaj es nem is olyan szep mit van oda mindenki, nekem nem tetszik" aztan kiderult, hogy nem bekepzelt es nem buta, en meg csak akartam elhitetni magammal, hogy nem tetszik :D
2017. szept. 7. 16:24
 85/115 anonim ***** válasza:
82%

"Fú, de magas! Tuti kosarazik. De idiótán jön. Sántít? Nem sántít. Utálom azt az inget rajta. Meg a táskát. Mièrt ilyen szerencsètlen? Nem tetszik."

(...de tetszett :D )

2017. okt. 14. 01:02
 86/115 anonim ***** válasza:
87%

Remek volt olvasni ezt a kérdést!

Remélem egyszer én is tudok rá válaszolni. :)

2017. nov. 1. 14:19
 87/115 anonim ***** válasza:
86%
Az unokatesóm akkori pasijának haverja volt. Szerveztünk egy baráti bográcsozást az erdőben és ő is meg lett hívva a legjobb barátjával. Neten beszéltük meg ki mit hoz, ekkor még nem találkoztunk, csak képet láttam róla, de nekem ő tetszett jobban nem a barátja. Nem gondoltam, hogy lesz belőle komoly kapcsolat, inkább csak flörtölni akartam vele. Kb fél évig udvarolt mire beadtam a derekam. 10 éve vagyunk együtt és tavaly megszületett a kislányunk is.
2017. nov. 13. 22:34
 88/115 anonim ***** válasza:
77%

Amíg nem fordult meg:Ez õ vagy a szomszéd beteges ismerõse?

Megfordul:Milyen édes mosoly!Jaj de jó nem öreg mint azon a szemcsés képen! Jézus elmúlt 18?! (29 volt akkor)

2017. dec. 7. 00:01
 89/115 anonim ***** válasza:
87%
Még csak vőlegény, remélem így is számít. :) Szóval a mi elsőnk egy vakrandi volt, amit egy barátnőm hozott össze. Az első gondolatom, amikor megláttam az volt, hogy hát azért nem olyan helyes, mint amilyennek a barátnőm leírta, alig magasabb nálam, kicsit pocakos is, totál nem az esetem, nem is értem hogy gondolhatta barátnőm, hogy mi összeillünk. :D Aztán elkezdtünk beszélgetni, és olyan kedves volt, udvarias, egy igazi úriember, akit mindig is szerettem volna magam mellé. Rengeteg közös témánk volt, emlékszem este 11-ig sétáltunk, olyan sok mondanivalónk volt. Egy pár hétre rá már egy pár voltunk, én pedig nem győztem megköszönni a barátnőmnek, hogy jobban ismert, mint én magam. :)
2017. dec. 7. 01:11
 90/115 anonim ***** válasza:
73%

Frissen került fel Szabolcs megyéből. Neten ismerkedtünk meg, első randi a Blaha meki előtt.

Meglattam: Hu de helyes.

Megszolalt: Úristen ez a tajszolas, el ne nevessem magam...

A tajszolas a majdnem 12 év alatt megszunt, szuletett 3 gyermekünk. Sok minden van mögöttünk de most jobban szeretjük egymást mint valaha.

2017. dec. 7. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!