Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a párotokat vagy a gyereket szeretitek jobban?
Nem szeretnék egy újabb konfliktuskonfliktust kezdeményezni ezzel, szóval kérlek titeket ne egymás véleményét próbáljátok felülírni hanem a kérdésre válaszolni.
Tudom, hogy az ember a férjét/élettarsát teljesen másképp szereti mint a gyermekét, de mégis... Ha döntenetek kéne mit mondanátok?
A kérdező feltett egy kérdést, arra válaszoltam. A kérdés elég egyértelmű, ha dönteni kéne melyiküket választanám. Hála a jó égnek nem kell döntenem így szerethetem mindkettőjüket. De attól nem leszek rossz ember hogy válaszolok a feltett kérdésre, és továbbra is a páromat szeretem jobban ha választani kell.
#2 vagyok 29/F
Ja és itt nem arra gondoltam, hogy elválok lesz új párom és az előző házasságomból származó gyereket kevésbé fogom szeretni mint az új nőt. Minden amit leírtam kizárólag az én jelenlegi élethelyzetemre érvényes, az első és egyetlen feleségemre és a közös gyerekünkre.
29/F
jaaj gyerekek mi van itt én nem is nézem többet e zt... vérlázító ami itt megy!
És még ti töröltetitek ki a választ ha nem tetszik... szép pedig csak a valóságot dörgöltem sokatok pofájába.Azért jó,hogy van még 1-2 normális válasz is.
#25 vagyok.
Azért nem egészen ugyanaz. Én 7 éve vagyok együtt a feleségemmel (4,5 éve vagyunk házasok) És egyértelműen megkérdőjelezhetetlenül úgy érzem, hogy ő a legfontosabb nekem a világon. Szeretem a gyermekemet is, de ő csak 2 éves. A feleségemmel sokkal többmindenen keresztülmentünk, sokkal több az élmény, az együtt átvészelt nehézség az együtt nevetés az együtt sírás. Ő nekem fontosabb. Én úgy gondolom amennyiben (és SZIGORÚAN ELMÉLETI SÍKON mert elképzelhetetlennek tartom a bekövetkeztét) felbomlana a házasságunk, akkor a már élő és akkor nagyobb gyermekem fontosabb lenne, mint egy esetleges új kapcsolat. De így sajnálom de nem. Engem a feleségemhez több érzelem fűz mint bárki máshoz. Nevezzük szerelemnek, szeretetnek, ragaszkodásnak vagy bármi másnak, de ezt holmi "ösztön" nem képes felülírni.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!