Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jobban szeretitek a férjeteket, mint ahogy a régebbi párkapcsolatotokban szerettétek anno a párotokat?
Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdés, és ez csak azoknak szól, akik boldog házasságban élnek. Tehát hogy érzitek, a mostani párotokat nagyobb szerelemmel szeretitek, mint az előzőeket?2013. aug. 26. 17:23
3/17 anonim válasza:
Ez a második házasságom, olyan öt komoly kapcsolatom volt (a 2 házassággal együtt ), és mindegyiknel úgy éreztem, hogy jobban szeretem a párom mint az előzőt.
Így most úgy érzem hogy a férjem jobban szeretem mint bármelyik másik férfit akik voltak az életembe - remélem érthető. :)
5/17 anonim válasza:
Akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen aki azt mondja nem a férjem életem nagy szerelme. Azonban Vele jövök ki a legjobban, Vele tudok a legjobbakat beszélgetni, megvagyunk több, mint 10 éve és szeretem is, de ez nem az és soha nem is volt az, mint az a kamaszos lángolás volt az előző pasimmal, aki azonban egy kiállhatatlan elviselhetetlen figura volt
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem a párom azt mondta, ő ugyanúgy szeret, mint ahogy az előző komolyabb barátnőit szerette anno... Mégis ?más? vagyok számára. Számomra is más ő, de nekem azért, mert sokkal jobban szeretem, mint valaha bárkit...
2013. aug. 26. 17:41
8/17 anonim válasza:
Igen, tényleg jobban szeretem, mint eddig bármelyik volt páromat, ezért is mentem hozzá.
9/17 anonim válasza:
Én pontosan ugyanazt tudnám leírni,mint az 5. válaszoló,azzal a különbséggel,hogy nem voltak kiállhatatlanok,csak valamiért nem illettünk össze.
10/17 anonim válasza:
Összehasonlíthatatlan. Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy a korábbi társaimat elfogadtam, megértettem, toleráltam, de Őt... nem kell elfogadnom benne semmit, mert imádom mindenét, ez nem elfogadás, nem tolerancia, sokkal több annál. A férjem a leg... mindenben. Tisztelem és szeretem, jobban, mint bárki mást eddig az életemben. És szerencsémre ő is így van ezzel, minden nap érezteti velem, mennyire szeret és mennyire különleges vagyok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!