Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jobban szeretitek a férjeteket, mint ahogy a régebbi párkapcsolatotokban szerettétek anno a párotokat?
Nekem ez a második házasságom, és volt 3 komoly kapcsolatom. Sorrendben a legjobban a mostani férjem iránt a legerősebbek az érzelmeim a többihez képest, de vele messze a legboldogabb és legelégedettebb is vagyok. Az előtte lévő kapcsolatomban a fiúba nem voltam szerelmes, az előtte lévőbe nagyon, de nagyot csalódtam benne, a volt férjemet is szerettem, de vele voltam a legboldogtalanabb, az első szerelmemet nagyon szerettem, és ez tényleg sosem fog elmúlni, ahogy szokták mondani, ő ma is a szívemben van.
Férjem azt mondja, ő azt hitte az előző kapcsolatainál, hogy szerelmes, de mikor megismert engem, akkor jött rá, hogy addig nem is tudta, mi az igazi szerelem:) Okos pasi, tudja, mit kell mondani:D
Férjem azt mondja, ő azt hitte az előző kapcsolatainál, hogy szerelmes, de mikor megismert engem, akkor jött rá, hogy addig nem is tudta, mi az igazi szerelem:) Okos pasi, tudja, mit kell mondani:D
Párom ugyanezt mondja, csak azzal a megfogalmazással, h hány nőnek hazudta, h szerelmes belé, pedig előttem nem ismerte ezt az érzést :) Szövege, az van, viszont érzem is, hogy szeret, tényleg a tenyerén hordoz :)
A kérdésre:
Az exszel hét (7!!!) évig éltem együtt, eszünkbe nem jutott, hogy esküdjünk. A férjemmel 3 hónap után összeköltöztünk, egy év után megkérte a kezem, s egy év múlva esküvő. Én is véglegesnek és öröknek érzem a kapcsolatunkat...
Persze, minden ember más, és az előző kapcsolat érzése emléke idővel elhalványul a jelenlegi felerősödik.
Nincs egyforma kapcsolat és egyforma ember se.
Ettől különleges minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!