Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti jobban szeretitek a férjete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti jobban szeretitek a férjeteket, mint ahogy a régebbi párkapcsolatotokban szerettétek anno a párotokat?

Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdés, és ez csak azoknak szól, akik boldog házasságban élnek. Tehát hogy érzitek, a mostani párotokat nagyobb szerelemmel szeretitek, mint az előzőeket?
2013. aug. 26. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Még nem a férjem ugyan,szóval bocs,hogy ide pofátlankodok...Viszont szeretném,ha az lenne,és úgy érzem,annyira,mint őt,csak egy pasit szerettem eddigi életemben.Ehhez foghatót szerintem amúgy sem sokszor él át az ember,és bár voltak már kapcsolataim,de ez a második olyan eset,hogy halál szerelmesnek érzem magam,sőt,talán a legszerelmesebbnek egész eddigi életemben.
2013. aug. 26. 18:33
 12/17 anonim ***** válasza:
inkább tedd fel a kérdést férjeknek címezve, mert lehet h. inkább az ő rálátásukra lenne itt szükség. Lehet h. szeret a férjed, és jobban is mint az eddigieket, csak épp amolyan ffi módon, ffi gondolkodással fejezte ki magát, és nem gondolta h. ezzel megbánt.
2013. aug. 26. 23:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok, mint az 5-ös válaszoló. Nem a férjem életem nagy szerelme, de vele vagyunk úgy egy hullámhosszon, hogy akár egy életet is le tudunk együtt élni, vele társak vagyunk, közös céljaink vannak, harmonikusan tudunk együttélni a "szürke" hétköznapokon is, ő a gyerekeim apja, szertjük, becsüljük egymást. A régi szerelmeimnél inkább a nagy érzelmek, a szenvedély dominált, de vagy múlandóak voltak az érzések, vagy olyan volt a személyiségük, hogy nem tudtunk volna jól együtt élni/akit a "Nagy Ő", ő pedig sajnos nem elérhető. Volt olyan barátom is, aki nem volt megbízható.
2013. aug. 27. 11:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam neki mondani, hogy soha senkit nem szerettem még így, mint őt! :) és ez igaz is. Nem tudom skálán bejelölni, melyik kapcsolatomban kit mennyire szerettem, mert összehasonlíthatatlanok. Volt akivel őrült lángolás volt minden nap, egy év alatt ki is égett, ma jóbarátok vagyunk. Volt, aki mellett minden szép volt és biztonságos, unalmassá is vált az évek során. Volt akivel kutya-macska kapcsolatunk volt se veled se nélküled, na ennek csúnya vége lett évek után. A férjemmel szinte mindhárom fázist megjártuk, mégis azt éreztem a legnagyobb mélységben is, hogy nekem ő kell, mert szeretem és vele akarok élni, amíg csak szeretjük egymást. Mégis hogy lehet ezeket az érzéseket összehasonlítani és skálázni? Volt intenzívebb szerelem-érzésem, mint nála, de ilyen biztos még nem voltam senkiben, mint benne, mint kettőnkben. Ezért nem mondok olyat, hogy jobban, vagy kevésbé, mert ahogy az embereket sem érdemes egymáshoz hasonlítgatni, így a hozzájuk kötődő érzéseket sem lehet szerintem.
2013. aug. 27. 22:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez a második házasságom, és volt 3 komoly kapcsolatom. Sorrendben a legjobban a mostani férjem iránt a legerősebbek az érzelmeim a többihez képest, de vele messze a legboldogabb és legelégedettebb is vagyok. Az előtte lévő kapcsolatomban a fiúba nem voltam szerelmes, az előtte lévőbe nagyon, de nagyot csalódtam benne, a volt férjemet is szerettem, de vele voltam a legboldogtalanabb, az első szerelmemet nagyon szerettem, és ez tényleg sosem fog elmúlni, ahogy szokták mondani, ő ma is a szívemben van.

Férjem azt mondja, ő azt hitte az előző kapcsolatainál, hogy szerelmes, de mikor megismert engem, akkor jött rá, hogy addig nem is tudta, mi az igazi szerelem:) Okos pasi, tudja, mit kell mondani:D

2013. aug. 28. 12:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Férjem azt mondja, ő azt hitte az előző kapcsolatainál, hogy szerelmes, de mikor megismert engem, akkor jött rá, hogy addig nem is tudta, mi az igazi szerelem:) Okos pasi, tudja, mit kell mondani:D

Párom ugyanezt mondja, csak azzal a megfogalmazással, h hány nőnek hazudta, h szerelmes belé, pedig előttem nem ismerte ezt az érzést :) Szövege, az van, viszont érzem is, hogy szeret, tényleg a tenyerén hordoz :)

A kérdésre:

Az exszel hét (7!!!) évig éltem együtt, eszünkbe nem jutott, hogy esküdjünk. A férjemmel 3 hónap után összeköltöztünk, egy év után megkérte a kezem, s egy év múlva esküvő. Én is véglegesnek és öröknek érzem a kapcsolatunkat...

2013. szept. 15. 00:16
 17/17 anonim válasza:

Persze, minden ember más, és az előző kapcsolat érzése emléke idővel elhalványul a jelenlegi felerősödik.

Nincs egyforma kapcsolat és egyforma ember se.

Ettől különleges minden.

2016. máj. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!