Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a párotokat vagy a gyereket szeretitek jobban?
Nem szeretnék egy újabb konfliktuskonfliktust kezdeményezni ezzel, szóval kérlek titeket ne egymás véleményét próbáljátok felülírni hanem a kérdésre válaszolni.
Tudom, hogy az ember a férjét/élettarsát teljesen másképp szereti mint a gyermekét, de mégis... Ha döntenetek kéne mit mondanátok?
Pedig ezzel a kérdéssel eléggé belesz*rtál a ventillátorba...
De akkor én kezdem, rögtön egy szélsőséges válasszal:
Azonnal és gondolkodás nélkül a páromat választanám, Annak ellenére hogy a fiamat is imádom. Tehát a páromat jobban szeretem, és az ő életét többre értékelem.
Az indok pedig a következő: A párom a társam akire mindig számíthatok az életem végéig, a legjobb barátom, a szerelmem aki pótolhatatlan és soha többé hozzá hasonlót nem találnék.
A fiamat is nagyon szeretem, de ha választani kéne akkor a páromat választanám, egész egyszerűen azért mert lehet még másik gyermekem (több is) a páromtól akiket ugyanúgy fogok szeretni. Ellenben ha a páromat veszteném el, nos, őt pótolni nem lehet...
29/F
semmit
egyforma mértékben csak teljesen másképpen..
nincs mégis
egyébként a férfiak fonak a 2-eshez hasonló választ adni,a nők pedig olyat, hogy a gyerek a saját vérük, belőlük jött ki..stb, a gyerek a gyereke, a férfi akár el is hagyhatja, nagyon szereti, de a férfi pótolható, a gyerek nem..
/egyébként szerintem egyik sem pótolható, és még nincs gyerekem, csak ezt tapasztaltam/
Csalódtam volna ha a végén az van odaírva ketteske,hogy nő vagy!:)
Én az életemet is odaadnám a páromért,mert ő a mindenem és soha nem kellene rajta kívül senki más,plussz valószínűleg éhen is halnánk nélküle! DE! Gondolkodás nélkül a gyerekeimet választanám,sőt az unokámat és nem a páromat,ha választani kellene! De a legszebb az egészben,hogy a párom is ezt várná el tőlem,hogy ne őt válasszam és ne helyezzem őt a gyerekeim elé!
Kedves utolsó: ha te azt gondolod a párodról, hogy lehet másik akkor nem tudod milyen a valódi szerelem....
persze nyilván lehet, de úgy leélni egy életet, hogy másvalakivel vagyok, aki nem ő és ráadásul az én döntésem miatt szerintem nem lehet.
És ki mondta hogy nem szeretem a gyerekemet? Imádom a gyerekemet, és az életem adnám érte. De a páromét soha. Ennyi. És kívánom, hogy ez elméleti kérdés maradjon és sohase kelljen választanom.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!