Miért szeretitek a párotokat? Mi az ami miatt vele vagytok?
Nem tudom miért szeretem, ha tudnám, nem is szeretném igazán. :) Ő az én "másik" felem. Ami még jobban összeköt minket, hogy úton egy pici élet, amit mi ketten hoztunk össze szerelemből. :)
22/20+4 hkm
Mert őt nem csak a szívemmel, hanem az eszemmel is szeretem: azaz tudom, hogy összeillünk, hogy jól működik köztünk minden, hogy nem csak a szerelem tart össze, hanem az, hogy tényleg mi vagyunk A társ egymásnak. Sokkal intimebb a viszonyom vele, mint bármelyik más fiúval lenne - ebben biztos vagyok.
Mindent elmondhatok neki, megbízom benne, féltem. Önzetlen, jóképű, érett(és ehhez nem kell 10-20 évvel idősebbnek lennie nálam!), szeretetreméltó, vicces. Alapvetően hasonlóak vagyunk.(érzelmek, gondolkodásmód, életstílus terén)
Összetartozunk. Épp ezért nemcsak őt magát, de a kapcsolatunkat, minket is szeretem, és vigyázok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!