Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretitek a párotokat?...

Miért szeretitek a párotokat? Mi az ami miatt vele vagytok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő az egyetlen olyan ember, akinél érzem, hogy bármit is mondok neki, nem érez lenézést, sajnálatot vagy bármi ilyet. Minden meg tudunk beszélni. Amikor együtt vagyunk jól érezzük magunkat és jókat nevetünk. Szoktunk veszekedni, de nem nagy dolgokon. Azt hiszem tökéletesek vagyunk egymásnak.
2012. ápr. 29. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
én is úgy érzem mint az első, hogy két puzzle vagyunk és pont összeillünk és így lesz egy szép kép:)
2012. ápr. 29. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
sex
2012. ápr. 29. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre,hogy nekünk a rossz tulajdonságaink szinte ugyanazok,nagy dolgokban is:)Talán ezért tudjuk tolerálni egymást.Amúgy meg azért szeretem,mert jobban odafigyel rám,mint az ezelőttiek.
2012. ápr. 29. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
mert szeretjük egymást 25 év után is szerelemmel, mert ő a legjobb barátom akiben vakon megbízhatok és mert nagyon jó a szex.
2012. ápr. 30. 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért szeretem, ha tudnám, nem is szeretném igazán. :) Ő az én "másik" felem. Ami még jobban összeköt minket, hogy úton egy pici élet, amit mi ketten hoztunk össze szerelemből. :)

22/20+4 hkm

2012. ápr. 30. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Na ez egy nagyon jó kérdés... ez már egyfajta érdekkapcsolat.
2012. ápr. 30. 09:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha tudnánk, akkor nem is szeretnénk igazán! :) Mindenki más, minden kapcsolat más! :)
2012. ápr. 30. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert őt nem csak a szívemmel, hanem az eszemmel is szeretem: azaz tudom, hogy összeillünk, hogy jól működik köztünk minden, hogy nem csak a szerelem tart össze, hanem az, hogy tényleg mi vagyunk A társ egymásnak. Sokkal intimebb a viszonyom vele, mint bármelyik más fiúval lenne - ebben biztos vagyok.

Mindent elmondhatok neki, megbízom benne, féltem. Önzetlen, jóképű, érett(és ehhez nem kell 10-20 évvel idősebbnek lennie nálam!), szeretetreméltó, vicces. Alapvetően hasonlóak vagyunk.(érzelmek, gondolkodásmód, életstílus terén)

Összetartozunk. Épp ezért nemcsak őt magát, de a kapcsolatunkat, minket is szeretem, és vigyázok rá.

2012. ápr. 30. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Mikor átölel,hozzábujom,mintha hazaérkeztem volna,csodás érzés.Egyszerüen tudom,Ő az aki ugy szeret ahogy vagyok,és ez forditva is igy van.
2012. ápr. 30. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!