Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? / Részletek lent! /
"Én nem kértem tőle, hogy menjen dolgozni, ő akart így tenni, amiért tisztelem is, deha felvetem neki, hogy hagyja ott a munkahelyét, és inkább velem törődjön több időt az marhára nem tetszik neki."
Meg akartam kérdezni, hogy miért várod el amúgy a feleségedtől, hogy ő gondoskodjon rólad. Eltartod teljes egészében? Nyilván nem, ha napi 12 órát dolgozik....
Te miért nem főzöl mindennap meló után? Te készítesz neki kaját, hogy legyen mit bevinnie a munkahelyére?
Sorolhatnám sokáig a kérdéseket, mert egyszerűen nem látom, hogy miért lenne elvárható a feleségedtől, hogy az ő napi 12 órájára húzzon le még minimum másfelet, hogy téged kiszolgáljon.
Tudod miért nem kérdezek többet?
Amiatt, amit idéztem tőled. Te nem társat akartál feleségül venni, hanem azt hitted, hogy a házassággal automatikusan jár neked a kiszolgálás, mert a feleséged neme miatt neki főzni, mosni, takarítani kell mindennap. Csak azt hagytad ki a számításaidból kisapám, hogy ha te ezeket elvárod, akkor nem 200 ezret kellene hazavinned és tényleg el kellene tartanod az asszonyt...
De így ahogy vagytok, azaz mindketten a napi 12 órájával, nyugodtan kiírhatta volna a feleséged is a kérdést, hogy nem főzöl neki, és nem készítesz be kaját minden napra...
81es, és azt vajon miért nem láttad meg, hogy amiket itt állítasz rólam azok mennyire nem igazak? Ha ugyanis igazak lennének eleve nem mosnék ki neki is, eleve nem kérdeztem volna tőle meg amikor én főzök, hogy ő kér-e belőle, ha már úgy is kénytelen vagyok főzni magamra, és amikor ő beteg volt eszembe se jutott volna nekem se minden kívánságát lesni - ami szintén nem olyan rég volt csak ezt eddig nem írtam -, míg ő, hogy most én vagyok beteg pont nagy ívben leszart.
Ki emelhetsz egy-egy részt kisanyám, hogy azon lovagolhass, de attól még nem lesz igazad, max. csak hiánának, vagy épp trollnak foglak nézni tőle.
Mellesleg nem tudom, hogy feltűnt-e, de tanácsot kértem, és voltak is akik tanácsot adtak, ahelyett folyamatosan velem kötekedtek volna, jogtalanul és teljesen céltalanul.
23-as vagyok.
Jó lenne, ha lenyugodnál, és végigolvasnád újra a kommenteket. Süt az írásaidból a végső elkeseredés, ami haragot, dühöt szült. Elborult fejjel nem tudsz logikusan gondolkodni, és támadást érzel ott is, ahol nincs. Ilyen állapotban ne is kezdeményezz beszélgetést a feleségeddel, mert csak tovább rontanál a helyzeten. Az indulatok még nem oldottak meg soha semmit.
Tény, hogy a feleséged nem szeret veled élni, lehet, hogy van valakije, nem tudom. Ha ezen javítani akarsz vele kell beszélned. És nem a házimunkában való részvételt kell forszíroznod, mert akkor nem kapsz választ a valódi problémára.
Ez a kapcsolat nyilvánvalóan megromlott. a feleséged irtózatos közönyt érez irántad, egy szerető feleség nem így viselkedik, ahogy ő. Ennek a következménye, hogy a rólad való gondoskodást is elhanyagolja. Ez az, amit beszélgetéssel tudnál kideríteni.
Feltéve persze, hogy megjavítani akarod a kapcsolatot, nem pedig válni.
Egymást szerető és tisztelő felek közt nem működik ez az elvárósdi. Ez borzalom.
És továbbra is azt mondom, hogy a megromláshoz hosszú út vezetett, és ketten hoztátok össze. Nem CSAK a feleséged, vagy CSAK te.
Egyébként az én férjem is az építőiparban gürcöl napi 10 órát, de ha hazajön sokszor segít nekem, mert jó együtt elvégezni amit kell, hogy legyen időnk egymásra. Igaz én "csak" irodában dolgozom, de én 12 órát, sokszor előfordul, hogy ő előbb hazaér mint én. Ilyen Ő nem várja el a meleg kaját, hálás, ha van rá időm véletlenül, de nem várja el. És ez itt a lényeg.
Szóval, nem tudom, hogy döntesz, és hogy alakul a házasságotok, de sok sikert!
84: nem szoktam emlegetni.
87: az indulatot, azért érezheted rólam, mert itt többen csak kötekedni jöttek ide, ami egy idő után mindenki más jó érzésű embert is szerintem kiakaszt, ergo az indulat nem a rossz kapcsolatom miatt van, még ha szarul is esik az, ami épp zajlik velünk. Én nem vagyok annak a híve, hogyha egy kapcsolat megromlik az csak is kizárólag két emberen múlik, úgy tapasztaltam és tapasztalom másoknál is, hogy ez csak mese habbal. Bizony bár milyen hihetetlen is vannak olyan kapcsolatok, amiben az egyik fél - tök mindegy, hogy a nő vagy a férfi - valóban mindent meg tesz, kb. a feje tetejére is áll, míg a másik fél lényegében oktalanul semmit se. Csak ezt vmiért egyeseknek baromira nehéz átélni, felfogni. Nyilván van olyan is, amikor mindkét fél tehet róla, de azért lássuk már be, hogy az is létezik, amit nem akarsz felismerni. Ez nem önfényezés óhajt lenni, csak tisztázás. Egy dologban mindenesetre biztos, hogy hibáztam és még az elején, hogy rossz nőt vettem el feleségül.
A feleséged szemszögéből vajon tényleg te vagy a "mintaférj"?
Mert amit magadról írsz, abból az jön le, hogy annak hiszed magad, és másik verziót elképzelhetetlennek tartasz.
Megkérdezted már tőle valaha?
Meg kéne!!
Mért volna lehetetlen, hogy amit te "mindennek" hiszel, Az az ő szemégben semmi, és pont mást kéne tenned ahhoz, hogy azt érezze, fontos neked. Van ilyen. Mikor az emberek elbeszélnek egymás mellett.
És de, két ember kell egy kapcsolat elrontásához. Ha belőled kiszerettek, lehet, hogy tettél érte, csak nem vagy képes felismerni. Elvégre senki nem gondolatolvasó. Erre van a beszélgetés. Szerintem nektek is beválna, segítene tiszta vizet önteni a pohárba.
A kollégák röhögéséről csak annyit: csak azon röhögnek, akin lehet. Említettem, a férjem is ebben sz iparban van. Rajta nem röhögnek. Miért is? Lehet, hogy tisztelik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!