Ilyenkor mit kell csinálni? Részletek leljebb!
Kedden ebédszünet alatt elmentem anyám munkahelyére, mivel csak két percnyire dolgozik a sulimtól. Elmondtam neki, hogy 200 forintot kérek tőle, de csak délutánig. Azután egy kicsit dumáltunk. Mivel neki is éppen kajaszüntete volt, így ez nem volt probléma. Közben az előszobában éppen beszereltek valamit, és az egyik villanyszerelő elkezdett nagyképűsködni. Úgy nézett rám, mint akinek épp lenyúlják a nőjét, majd megfogta anyám vállát, és el akarta vinni onnan. Sajnos mivel mégsem verhetem agyon anyám munkahelyén, meg aztán (remélem érthető, hogy miért) eléggé le is döbbentem, hogy most mégis mi a fene van, ezért úgy kellett rászólnom, hogy ő nem a nőm, hanem az anyám. Ezután mindenki rajta röhögött. Úgy kellett elkullognia.
Nem tudom, hogy mit tegyek vele, ha még egyszer összefutok vele.
Semmit nem kell csinálni. Anyád felnőtt nő, ha őt zavarja, majd rászól.
Te feleslegesen ne pattogj.
A "melósok" nélkül nem lenne házunk, útjaink, villanyunk és egyebünk, úgyhogy be lehet fogni.
Egy értelmiségi (?)
Attól még buták. Azért mert tud betonozni még vannak más jellegű társadalmi elvárások is.
Vagy mert én értek a szakmámhoz akkor már az feljogosít a tahóságra?
Mert tapasztalataim szerint sajnos vannak emberek, akik képtelenek tanulni a hibáikból. Minden áron azon van, hogy legközelebb engem égessen be. Ismerem már a fajtáját. A középsulinkban is van ilyen bőven, csak mi még fiatalabb lányokon kapunk össze.
Tudom hogy megy ez.
"Vagy mert én értek a szakmámhoz akkor már az feljogosít a tahóságra?"
Biztosan érthetsz a szakmádhoz, mert láthatóan igencsak feljogosítva érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!