Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyenkor mit kell csinálni?...

Ilyenkor mit kell csinálni? Részletek leljebb!

Figyelt kérdés

Kedden ebédszünet alatt elmentem anyám munkahelyére, mivel csak két percnyire dolgozik a sulimtól. Elmondtam neki, hogy 200 forintot kérek tőle, de csak délutánig. Azután egy kicsit dumáltunk. Mivel neki is éppen kajaszüntete volt, így ez nem volt probléma. Közben az előszobában éppen beszereltek valamit, és az egyik villanyszerelő elkezdett nagyképűsködni. Úgy nézett rám, mint akinek épp lenyúlják a nőjét, majd megfogta anyám vállát, és el akarta vinni onnan. Sajnos mivel mégsem verhetem agyon anyám munkahelyén, meg aztán (remélem érthető, hogy miért) eléggé le is döbbentem, hogy most mégis mi a fene van, ezért úgy kellett rászólnom, hogy ő nem a nőm, hanem az anyám. Ezután mindenki rajta röhögött. Úgy kellett elkullognia.

Nem tudom, hogy mit tegyek vele, ha még egyszer összefutok vele.

2014. okt. 25. 16:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
10-esnél a pont. Nem kedvelem a beképzeltséget és az általánosítást, és a "tahó proli" és a "buta népség a melós" erre utal.
2014. okt. 25. 16:40
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
Az igazság kimondása nem tahóság.
2014. okt. 25. 16:42
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
Biztos sok melóst ismersz...
2014. okt. 25. 16:42
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

"melósok" nélkül nem lenne házunk, útjaink, villanyunk és egyebünk, úgyhogy be lehet fogni"

Hát én melósokkal dolgozom együtt, tény hogy van egy réteg aki érti, tiszteli, szereti, odaadóan csinálja amit csinál, de a nagy részének annyi esze van mint a lapátnak amit épp a kezében tart. :D

2014. okt. 25. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:

" Minden áron azon van, hogy legközelebb engem égessen be."

Ezt meg miből gondolod?

2014. okt. 25. 17:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Istenem, mert a többiek annyira értenek a dolgukhoz, meg annyira becsületesek és megszakadnak! Nézz már körül az országban! Elmehetsz a legfelsőbb szintig.

Legyünk akkor igazságosak.

2014. okt. 25. 17:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Műbalhé az egész.
2014. okt. 25. 17:35
 18/20 A kérdező kommentje:
15-ös: Emberismeret.
2014. okt. 25. 17:47
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is van emberismeretem. Szerintem simán csak egy pattogó mitugrász vagy, aki így próbál figyelmet kicsikarni másokból, hogy játssza a kemény csávót.
2014. okt. 25. 18:04
 20/20 A kérdező kommentje:
Bunkó vagy, Bugsy!
2014. okt. 25. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!