Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Felkerültem az ifi csapatból...

Felkerültem az ifi csapatból a felnőttbe és ilyenkor itt egy tálca sör a szokás. Mit tegyek? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Semmi pénzem sincs és egy tálca sör legalább 4000forint és holnapra kellene vinnem.Nem szeretnék beégni így arra gondoltam,h coopból lopok egy tálcával,mert ott hátul vannak a sörök és senki nem figyel.De hogyan bírnám ki csempészni? valakinek ötlet?

#lopás #sör #Coop #tálca sör
2014. aug. 16. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt mondod, hogy éjjel egykor mégy bulizni és legyenek ott holnap, ha kell nekik. Bármire meghívod őket.

Mivel hétfő munkanap, nem hinném hogy tolongani fognak:D

2014. aug. 16. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Csak mert egy tálca sör a szokás képes lennél kilopni a "coopból"?! Ez azért nem létszükséglet, ne legyél gyökér. Ha lesz pénzed viszed a sört, ennyi. Ne legyél kretén...
2014. aug. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!