Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félek beszédesebb, népszerűbb...

Félek beszédesebb, népszerűbb emberekkel barátkozni. Más is volt így? Hogy küzdjem le ezt a félelmet?

Figyelt kérdés

Szóval félek a nem zárkózott, csendes emberekkel barátkozni.

Mindig úgy érzem és olyanok jutnak eszembe, hogy biztos érzik hogy félek, zavarban vagyok, lenéznek, azt hiszik nyomi és unalmas vagyok...

Nem tudok hamar megnyílni, és a nem visszahúzódó, nagyszájúbb, átlagos embereket szerintem ez zavarja.

Attól is félek hogy leégek előttük és aztán kibeszélnek..

Mit tehetnék?

2014. márc. 18. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell velük barátkozni,és meg van oldva.
2014. márc. 18. 16:06
 2/4 Kocsis Izabella ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen hogy menőbb vagy nyomibb.

Ha barátkozni szeretnél tedd azt és ne zavarjon ki mit gondol vagy mond!A lényeg az hogy mindig bízz önmagadban és Nincs olyan hogy menőbb vagy nyomibb!!!!!!!!!!!!

2014. márc. 18. 17:36
 3/4 Hannibal106 ***** válasza:
Ne te akarj barátkozni velük, hanem tégy róla hogy ők akarjanak barátkozni veled.
2014. márc. 18. 18:48
 4/4 anonim válasza:
Olyan emberekkel vedd körbe magad akik felemelnek, ne olyanokkal akik lehúznak, és ha a menők lehúznak tegyél rájuk magasról. Esetleg ha nem így van próbálj úgy jobban összeismerkedni velük ha egyedül esetleg kevesen vannak, találj ki valamilyen indokot, hogy odamenj, és máris van miről kérdezni, de ne aggódj szerintem csak elkezdeni nehéz. :)
2014. márc. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!