Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? / Részletek lent! /
Figyelt kérdés
Építőiparban napi 12-14 órákat dolgozom, heti egy szabadnappal. A feleségem is dolgozik. Azon az egy szabadnapomon én még pluszba megcsinálom a kerti munkákat, ha kell szerelek. A feleségem is 12 órát dolgozik, de ülőmunkát végezz. Eleinte minden jó volt, de pár hónapja arra megyek haza, hogy nincs főtt kaja, reggelit magamnak veszem szintén meg, ebédelni nem tudok, mert ahol dolgozok ott nincs menza, így alig várom, hogy haza érjek és ehessek, de max. csak hideg kaját kapok. Hetente egyszer úgy ahogy kitakarít párom, de azt nem nevezném annak, így amit pihenéssel, vagy alvással tölthetnék azt tölthetem azzal, hogy megfőzök magamnak, elmosogatok, kivasalok magamra. Már próbáltam feleségemmel beszélni, de ő csak azt fújja, hogy nem csak az ő dolga a házi munka, én ezt nem is mondtam neki, de miért várja el tőlem, hogy egésznap még otthon is gürizzek? Ha ülő munkát végeznék, akkor biztos lenne hozzá erőm, ahogy minek után ennem kell van is erőm hozzá, de jól esne, hogyha ezeket nem nekem kellene elvégeznem. A kollégáimnál azt látom, hogy ők visznek be főtt kaját magukkal, amit az asszony csinált nekik, mire haza érnek szintén kaja várja őket, ők azt is mondják számomra, hogy váljak el. Nem tudom mit tegyek, de nagyon elegem van, én nem azért vettem el a feleségemet, hogy utána elváljak, amint gond adódik, de ezt így már nem sokáig húzom.2014. nov. 19. 13:41
41/104 anonim válasza:
Most már nagyon sokszor leírtad, hogy mennyire sajnálni kell téged, amiért egy lusta nővel élsz, pedig te milyen szorgalmas vagy. Miért nem válaszolsz arra, hogy te mivel leped meg őt, mivel kedveskedsz neki? Mert a válasz az , hogy semmivel?? Továbbra sem fogod fel, hogy az éremnek két oldala van, és mivel nem Teréz anyát vetted el, igen, elvárásai vannak veled szemben, annak ellenére, hogy szegény te fáradt vagy. Rá lehet fogni sok mindenre, hogy miért nem tudsz plusz energiát fektetni a kapcsolatotokba, számtalan kifogásod lehet, és mondogathatod is, ha majd egyedül leszel otthon 20 év múlva, mert senki nem maradt meg melletted. Magától nem megy egy kapcsolat, vagy teszel érte te is, vagy ennyi volt és maradsz egyedül. Ezek a tények. Az önsajnálatod nem vezet sehová. Nem mondom, hogy rendes a feleséged, csak azt, hogy nem látsz távolabb az önsajnálatnál, és nem jó helyen keresed az okokat és a megoldást. Mert csak szidod, szidod, és ennyi. Ez sehová nem vezet.
42/104 A kérdező kommentje:
41: arról nem tehetek, ha nem tudsz olvasni és csak a saját hülyeségedet bírod fújni. Azt elolvastad, hogy amíg ő volt beteg én a munka után lestem minden kívánságát? És azt esetleg elolvastad, hogy én kimosok rá, megfőzök magamnak, ha ő nem is kér belőle, és még sorolhatnám. De azért bocs, hogy este 9re haza érve nincs időm még arra is, hogy elrohanjak neki ajándékokat venni. Ja, igaz is, miből is? Hisz a fizetésemet eleve haza adom neki, és abból vannak rendezve a fizetni valók, ill. ha online bevásárol a drága az is.
2014. nov. 19. 16:21
43/104 anonim válasza:
Kérdező, az a baj, hogy csak a problémádat látod. Többen leírták, hogy a kapcsolatotokkal lehet komoly probléma, elhidegülés, de te nem hallod meg. Szerintem egy szerető feleség nem így viselkedik, de nem vagy hajlandó magadba nézni, hogy te mit ronthattál el. Pedig egy kapcsolat megromlásáért mindkét fél felelős. 100%ban. Ez nem feminizmus, senki nem mondta, hogy a feleségednek van igaza. Többet kellene látni a kapcsolatból és még akkor sem szabad ítélkezni. Ne a házimunkákról beszéljetek, kérdezd meg, hogy érzi magát a házasságban.
44/104 A kérdező kommentje:
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy vajon az ő fizetése mire megy el? Mert azt hiszem itt mindjárt nekem esne még inkább mindenki.
2014. nov. 19. 16:23
45/104 A kérdező kommentje:
43as te felfogtad amit írtam? Mi a fészkes fenét ronthatok el??? Kb. fingani sincs időm, lehet lenne időm elrontani bármit is, ha számíthatnék a feleségemre.
2014. nov. 19. 16:24
46/104 anonim válasza:
Egy kapcsolatban nem benne lenni elrontás. A felelősség nem vállalása is az. Az őszinteség hiánya, a másikra mutogatás,beszélgetés hiánya.
47/104 A kérdező kommentje:
43as: szerinted 12-14 órás munka után azon kívül hogy még ellátom magamra a ház teendőket, mert a drága feleségem baszik rá, mire lehetne még időm? Kajálok és dőlök ki aludni. Nem hinném, hogy én tehetek arról, hogy a nap csak 24 órából áll, és hát igen aludnom nekem is kell, sőt ennem is.
2014. nov. 19. 16:30
48/104 A kérdező kommentje:
Ami időt azzal kell töltenem, hogy vagy magamra mosok, vagy a kertet látom, vagy épp főzök magamnak, azt az időt épp tölthetném a feleségemmel is, de nem én nem akarok így tenni, hanem ő, hisz ő ér haza korábban mint én még se vár mióta egyszer sem azzal, hogy te drágám, csináltam neked krumplis tésztát, egyél és utána lehetnénk végre együtt?! Nem nekem nem fontos, hanem neki. De ahogy írtam nem vagyok igás ló én se.
2014. nov. 19. 16:34
49/104 A kérdező kommentje:
43as tőlem miért nem kérdezi ő meg soha, hogy ÉN hogy érzem magam ebben a kapcsolatban? Még is meg csinálom otthon is amit meg kell csinálni és nem rá mutogatok. De ő igen.
2014. nov. 19. 16:36
50/104 A kérdező kommentje:
Ja, arra nem is válaszoltam, hogy teremtsek jobb anyagi körülményeket, hogy ne kelljen 12 órában dolgoznia, vagy otthon maradhasson. Aha, napi 7eFtot keresek az havonta kb. 200eFt. Abból szerintem ketten egy kisebb házrészben simán elélhetnénk gondok nélkül. Én nem kértem tőle, hogy menjen dolgozni, ő akart így tenni, amiért tisztelem is, deha felvetem neki, hogy hagyja ott a munkahelyét, és inkább velem törődjön több időt az marhára nem tetszik neki. Hozzá teszem erre is az volt a reakciója, hogy nem az ős korban élünk. Hát ha az a jövő, hogy a férj igás ló legyen, és semmit se várhasson a feleségétől és annak a férj részéről semmi se legyen jó, akkor lehet, hogy én ebből a jövőből se kérek inkább.
2014. nov. 19. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!