Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? / Részletek lent! /
1. Azt kérdezed, mit csinálj, de hárítasz minden ötletet.
2. Valamiért rettentően fontos a kollégáid véleménye.
3. A feleségedről csak rosszat mondtál eddig.
4. Nem úgy tűnik, mintha szeretnéd.
5. Ha olvaslak, mintha egy dühös kamasz lennél.
6. Nem értem, miért írtad ki a kérdést?
55ös, biztos tudnának, de jogosan mondanák azt nekem, ha így tennének, hogy nem őket vettem el feleségül.
És az étellel még nem oldódott minden meg. Minden bizonnyal ők is ezt reagálnák erre. A feleségem anyja is sokat próbált hatni a lányára, de ő rá se figyel, akkor az én anyámra pláne nem fog. Sőt, ahogy az első soraimba írtam, szerintem, ha az én anyámnak elmondanám ezeket abból csak még nagyobb balhék lennének.
Válj el! Erre a tanácsra vártál, nem? Válj el! Ennyi!
Ezek után, amiket itt összehordtál, nincs más megoldás, mivel az orrodig nem látsz el! Hagyd ott és probléma megoldva! Ennyi! VÁLJ EL!
57: és még én hisztizek? Te mit hisztizel itt nekem?
Nem, nem erre a tanácsra vártam. Írták páran a rendelést, és írtam is rá, hogy fogok rendelni, de azzal is max. az oldódik meg, hogy lesz mit ennem és meló után nem nekem kell megfőznöm magamnak. Majd érdeklődéssel fogom várni a feleségem reakcióját rá, pláne arra, hogyha emiatt kevesebb pénzt fogok letenni neki a fizumból. Ugyanakkor marhára fog érdekelni, hogy lesz némileg több időm rá, akkor vajon észre fog-e venni, mindenestre most itthon vagyok betegen, de észre se vesz így se. Most kb. negyed rája ért haza, én benn fekszem a háló tabletről írok ide, ő be se jött hozzám, hogy hogy vagyok, leült egyből a gép elé, és már netezik is. Én már nem is szólok neki, mert minek, csinálja, ha az jó neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!