Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? / Részletek lent! /
" Én nem vagyok annak a híve, hogyha egy kapcsolat megromlik az csak is kizárólag két emberen múlik, úgy tapasztaltam és tapasztalom másoknál is, hogy ez csak mese habbal."
Kérdező, te hadilábon állsz a felelősségvállalással. Még elméletben sem vagy hajlandó elismerni, hogy lehet, hogy valamit nem úgy csináltál, ahogy az a feleségednek jó lett volna. sajnos, ilyen hozzáállással BIZTOSAN nem tudtok beszélgetéssel javítani a helyzeten, egyre jobban eltávolodtok egymástól, egyre több lesz a sérelem és a veszekedés, ennek borítékolhatóan válás lesz a vége.
90: ha elolvastál volna mindent, akkor láttad volna, hogy nem rajtam múlna pl. a beszélgetés sem, ahogy a szex sem, és más sem.
De gondolom a férjedet te nem is járattad le, igaz?
Miért?
Az eddig elmondottakon kívül van még más is, amivel a feleséged úgymond lejáratott?
Mit nevezünk lejáratásnak?
Ha a férjemnek az lenne a fontos, hogy meleg kaja, tiszta, vasalt ruha, és patent lakás várja amikor hazajön a gürcölésből, akkor de, lejáratom. Mert ez nálunk sincs így. Főzés hétvégén, sokszor együtt, takarítás hétvégén, sokszor együtt. Kivéve, mikor hétvégén is nyomom a melót, olyankor szó nélkül ő csinálja.
A férjemnek viszont nem ez a fontos. Nem érzi magát ettől lejáratva, még akkor sem, ha a kollégái főtt kaját visznek a melóhelyre, ő meg nem. Nem cikizik, és röhögnek rajta. Mondjuk neki van egy kulcsmondat, amivel visszakérdez, ha valaki mégis bepróbálkozna.
95: azért a ruháit kimosod, nem? Amikor elkezdődtek ezek a dolgok, hogy a kollégák kinevettek az első az volt, hogy koszos ruhába voltam kénytelen menni, akkor nyilván váratlanul ért a dolog még, hogy nem csinálja a feleségem azt se meg, egészen héten nem volt rá időm az első alkalomkor, hogy én mossak ki, csak hétvégén, addig meg mindenki látta miben járkálok az utcán. Vmit még is csak fel kell venni. Addig, hogy nem vittem kaját be a meló helyre asszonytól addig még csak észre se vették. És igazából a kollégák se úgymond kiröhögnek, inkább kínukban röhögtek, meg próbálták elpoénkodni stb. De számomra mindegy volt, így is, úgy is megalázó volt. Én befejeztem a témát, mert csak jönnek megint a hiénák, meg a kötekedők, és hozzájuk nincs türelmem.
Egyenlőre itthon is magamra, meg úgy általában véve is én csinálok mindent meg, nem csak egyszer-egyszer, mert ahogy te is írtad, te épp fáradt vagy, vagy dolgozol. És egyenlőre ahogy írtam, mert úgy írtad a férjed esetét, mintha ezt akarnád úgymond burkoltan súgni..., egyenlőre nem én nem felezem meg a feleségemmel az otthoni munkákat, hanem ő. Szerintem nem kell együtt élnem egy olyan nővel, aki "elviszi" a fizetésemet, akinek egy kedves szava sincs hozzám hónapokat, aki szexre se hajlandó, se semmire se holott bár mennyire is hihetetlen ÉN nem követtem ellene semmit se el. Sőt, most már egyre inkább úgy fest, hogy kavar vkivel már rég, és azért ilyen, úgyhogy innét kezdve meg már pláne oly mindegy. Minden jót.
Add is be a válópert ha azt hiszed, h bejárónőt vettél el. Ez sajnos magyar mentalitás...
Azt nem értem, ha te éhesen mész haza akkor ő mit eszik?
miért nem esztek együtt?
94 vagyok.
Egy valamit még mindig nem értek:
Napok óta itt bizonygatod az igazadat, mintha önigazolást keresnél, holott a napnál is világosabb, hogy igazad van, Akkor minek ezt ennyire bizonygatnod? Ennyi erővel már találhattál volna egy jó válóperes ügyvédet.
Ha a feleséged ennyire levegőnek néz, akkor nincs más lehetőséged amúgy se.
98: Két napon át tartott az, hogy itt ment a topik, és válaszoltam a hozzá szólóknak.
99: ha olvastad volna beteg voltam, és remélem azóta feltűnt, hogy mivel már visszamentem dolgozni nincs időm fórumozgatni.
Egyébként eléggé szánalmas beszólás volt a részetekről!
Többieknek: beadom jövőhéten a válópert. Megcsal, már egy éve tart. Csak a biztonság miatt volt velem maradt még velem. Köszönöm a válaszokat, és a segítő szándékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!