Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? / Részletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? / Részletek lent! /

Figyelt kérdés
Építőiparban napi 12-14 órákat dolgozom, heti egy szabadnappal. A feleségem is dolgozik. Azon az egy szabadnapomon én még pluszba megcsinálom a kerti munkákat, ha kell szerelek. A feleségem is 12 órát dolgozik, de ülőmunkát végezz. Eleinte minden jó volt, de pár hónapja arra megyek haza, hogy nincs főtt kaja, reggelit magamnak veszem szintén meg, ebédelni nem tudok, mert ahol dolgozok ott nincs menza, így alig várom, hogy haza érjek és ehessek, de max. csak hideg kaját kapok. Hetente egyszer úgy ahogy kitakarít párom, de azt nem nevezném annak, így amit pihenéssel, vagy alvással tölthetnék azt tölthetem azzal, hogy megfőzök magamnak, elmosogatok, kivasalok magamra. Már próbáltam feleségemmel beszélni, de ő csak azt fújja, hogy nem csak az ő dolga a házi munka, én ezt nem is mondtam neki, de miért várja el tőlem, hogy egésznap még otthon is gürizzek? Ha ülő munkát végeznék, akkor biztos lenne hozzá erőm, ahogy minek után ennem kell van is erőm hozzá, de jól esne, hogyha ezeket nem nekem kellene elvégeznem. A kollégáimnál azt látom, hogy ők visznek be főtt kaját magukkal, amit az asszony csinált nekik, mire haza érnek szintén kaja várja őket, ők azt is mondják számomra, hogy váljak el. Nem tudom mit tegyek, de nagyon elegem van, én nem azért vettem el a feleségemet, hogy utána elváljak, amint gond adódik, de ezt így már nem sokáig húzom.

2014. nov. 19. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
82%

"És akkor még a szexet nem is említettem, örülök, ha egy hónapban egyszer hajlandó rá."

Még ezt is sokkallom, ha ilyen a hangulat otthon.

Szerintem neked fogalmad sincs, hogyan kell egy nőt boldoggá tenni, és csodálkozol, hogy nem működik a kapcsoaltotok. Tudod, arról, hogy ide jutottatok KÉT ember tehet! Ideje a sok kislányos brühühü mellett azon is elgondolkodni, hogy mikor viselkedtél utoljára normális férfiként otthon? Értem én, hogy a sok kan a munkahelyeden cikiz, csak tudod egy normális ember, aki elmúlt 16 már nemigen ad a haverok véleményére, hanem a feleségével beszélget a problémáiról, nem a haverokkal.

2014. nov. 19. 15:35
 32/104 A kérdező kommentje:

29es "Mert lehet, hogy ők igazi férfi módjára kedvesek és udvarolnak, és nem csak bunkó paraszt módjára elvárják a kiszolgálást?"

Miből is találtad te ki azt, hogy én bunkó vagyok? Azért ez tök jó. A feleségem szarja azt is le, hogy itt vagyok betegen, míg én lestem minden kívánságát, amíg ő volt beteg, de én vagyok a bunkó. Komoly!

2014. nov. 19. 15:38
 33/104 A kérdező kommentje:
31es te mit szólnál hozzá, ha téged röhögnének a párod miatt ki? A kollégák nem tanácsokat osztogattak, nem rájuk hallgattam, hanem egyenesen kiröhögtek, mert látják amit látnak. Én meg csak azt látom, hogy ők visznek be reggelit, főtt kaját, hogy nekik mindig tiszta, mosott ruhájuk van, és még vasaltak is. Ehhez még mondaniuk sem kell semmit se. Írtam már az ő feleségeik is dolgoznak, és köztük van olyan akik gyerekeket is nevelnek.
2014. nov. 19. 15:43
 34/104 A kérdező kommentje:
Na én elköszönök, meguntam a feminista nézőpontokat olvasgatni. Akiktől normális választ és segítséget kaptam azoknak köszönöm.
2014. nov. 19. 15:48
 35/104 anonim ***** válasza:
90%
Tudod, ahhoz, hogy oda juss, hogy a feleségedet az se érdekelje, hogy beteg vagy, hosszú út vezet. Azok a kapcsolatok, ahol azt látom, hogy az egyik mindig jónak állítja be magát, a másikat pedig negatívnak, számomra irreális. Amíg nem ismered el a saját felelősséged az életetek alakulásában, addig menthetetlen vagy. Nincs mit mondani erre. Továbbra is az önkritikát tudom javasolni, mert mindenhez két ember kell. Igen, most ő nem foglalkozik veled, de vajon miért nem?? Hol és mikor kezdett el nem foglalkozni veled? Azt nem hiszem, hogy sosem szeretett, mert akkor nem vetted volna el, nem? Akkor mégis mikor történt? Mi történt akkor? Te hol voltál, hogy viselkedtél, mi csúszott félre? Remélem érted, hogy mire gondolok. Valahol elkezdtetek két irányba húzni, és ha egyáltalán még rendbe akarod hozni, akkor vissza kell menni és meg kell keresni azt a pontot, amikor ez megtörtént és megnézni, mit rontottatok el. Mindketten. Nem ő. Ti.
2014. nov. 19. 15:49
 36/104 A kérdező kommentje:
35ös, és a többi feminista, számotokra csak egy vki lehet hibás, és az a férfi. Esetleg még létezik nektek a ti, de csak akkor ha a férfi tesz kizárólag mindent bele. Köszönöm, de ahogy írtam a ti tanácsaitokból nem kérek.
2014. nov. 19. 15:53
 37/104 anonim ***** válasza:
93%
A kapcsolatotokkal van a probléma, a házimunka az csak huszadrangú dolog, a feleséged úgy tűnik elhidegült tőled, és mondjuk marhára nincs kedve téged kiszolgálni. Magát ellátja és kész. Mondjuk azt nem is értem minek kellene neki főzni, ha ő nem akar főtt ételt enni, amikor te is meg tudod csinálni. Szerintem az az alap, ha maga körül mindenki intézi a dolgokat esetleg megkéri a másikat segítsen benne (pl.: saját magának kaját csinál, kivasalja a saját ruháit), a közös dolgokat meg fel lehet osztani (pl.: takarítás). Attól még, hogy a kollégáid a feleségüket házi cselédnek tartják nem hiszem, hogy az a normális.
2014. nov. 19. 16:09
 38/104 anonim ***** válasza:
100%
"A feleséged lesz.rja a fejed,még egy tát sem hajlandó neked főzni mikor beteg vagy." Nem mos rád nem főz... egyszóval szinte semmit nem csinál otthon. Hát ne haragudj,de ilyen erővel egyedül is élhetnél mert semmivel sem különb a helyzet. Az meg nem kifogás,hogy 12órát dolgozik.sok családnál is dolgozik mind a két fél és mégis képesek elvégezni a házimunkát és ami legfontosabb egymással törődni.
2014. nov. 19. 16:11
 39/104 A kérdező kommentje:
37esnek, tudod mit, majd te is alapból hónapokon át kemény fizikai munka után legtöbbször este 9re haza esve főzzél még magadnak és még véletlen se essen neked szarul, hogy a feleséged elhidegül tőled, csak mert te mint férj többet dolgozol, és fáradtabb mersz lenni. Nagyon sajnálom a drága feleségemet, hogy nem jut rá több időm, valószínűleg, ha a 24 órából nem 14 órákat kellene dolgoznom és még otthon is nem nekem kéne magamat ellátnom, akkor több időm jutna rá, ahogy amikor épp legalább szexre lehetne idő, ő vmiért abból sem kér. De biztos én vagyok az istentelenül hibás, csapnivaló, rossz férj. A drágám meg mindent tökéletesen csinál, deha nem is csinál tökéletesen mindent meg, ő nem tehet semmiről se.
2014. nov. 19. 16:14
 40/104 A kérdező kommentje:
38as hát igen, ennyi erőből egyedül is élhetnék. :( Csak én megoldani akarnám, de majd meglátom mi lesz, ha rendelek, bár attól szerintem max. csak az változik, hogy nem kell majd még magamra főznöm.
2014. nov. 19. 16:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!