Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? / Részletek lent! /
Ahogy kiveszem a leírásodból, azóta ilyen otthon, mióta 12 óráznia kell a munkahelyén, előtte megcsinálta ezeket. Szerintem ő is rohadtul elfárad, nem csak te.
Felezni kell a házimunkát, nincs mese. Ha a régi berögződések szerint szeretnél élni, hogy inkább a nő feladata a háztartás, akkor teremts neki olyan anyagi körülményeket, hogy több ideje legyen ellátni az otthoni melót, ne kelljen 12 órában dolgoznia.
Kedves Kérdező!
Lehet itt fröcsögni a válaszadókra, attól az igazság még az, hogy a feleséged lesz.rja a fejed, és sajnos elképzelhető, hogy te tehetsz róla.
Talán ne a házimunkát akard beosztani vele, hanem előbb azt kérdezd meg, hogy hogy érzi magát ebben a kapcsolatban. Valószínűleg szarul, és nem biztos, hogy csak magának köszönheti.
Gyógyulj meg!
Kollégák tanácsai.. Tanácsot bárki tud adni, én is :)
Ha le ülsz vele beszélgetni el tudja mondani, hogy mit szeretne, mit várna tőled?
Amit mondd azt vedd komolyan. Érzéseiről fog beszélni.
Én nem akarom a Kérdező alá rakni a lovat, de én megértem Őt.
Sajnos azt látom a környezetemben, hogy egyre több a semmirekellő, lusta nő! Tisztelet a kivételeknek!!!
32 éves nő vagyok, szintén egész nap dolgozok, ráadásul +5 fokban. Estére teljesen átfázok. De minden este összeütök valamit, nyílván nem hétfogásos menüt, rengeteg félórás-órás étel van. Egy milánói, krumplisételek, csirkemáj stb...
Minden akarat kérdése.
23as elmondanád, hogy én még is mi a francról tehetek? Arról, hogy nehéz fizikai munkát kell végeznem ahhoz, hogy napi 7eFtot vihessek haza magunknak? Arról tehetek, hogy ezért naponta minimum 12 órákat kell évek óta güriznem, sokszor 14et? Arról tehetek én, hogy nem tudok egyszerre gürizni is, mint egy ló, hogy mindenünk meg legyen, ellátni majd minden háztartást, a kerti munkát, meg még romantikázzak is? Gondolkozz már. Lehet te a férfiakat igás lónak nézed, de azért vannak nők, akik nem így tesznek. Amikor a feleségem volt beteg én tudtam neki teát főzni, amikor hazaértem és lestem minden kívánságát, ő meg nagy igen, egy dolgot írtál jól, hogy nagy ívben leszar. De nekem ne magyarázd meg, hogy erről én tehetek.
És akkor még a szexet nem is említettem, örülök, ha egy hónapban egyszer hajlandó rá.
Beszéljétek!
Ti inkább lakótársak vagytok.
"A kollégáimnak sincs több idejük, az ő feleségeiknek miért totál természetes, hogy kaját adjanak a férjeiknek?"
Mert lehet, hogy ők igazi férfi módjára kedvesek és udvarolnak, és nem csak bunkó paraszt módjára elvárják a kiszolgálást? Lehet, hogy ezért? Ha így beszélsz róla itt, nem lehet nagy a szerelem otthon sem. Azt hiszem, én otthagynálak, és moshatnál magadra. Aztán puffoghatsz, hogy nem volt elég neki, hogy elvetted, és kiszolgálhat, esetleg még igényei is lennének, micsoda egy nő!
Nem biztos, hogy a feleséged nem fárad el annyira mint te. Nem egyforma az emberek teherbírása. Én pl. megközelítőleg sem bírok annyit, mint a férjem. 8 órás munka után is előfordul néha, hogy már nem bírok minden épp aktuális házimunkát megcsinálni. Szerencsére a férjem ezt megérti és ha pl. később érek haza, mert mondjuk munka után elmegyek vásárolni, akkor rendelünk valamit, másnap meg főzök én, harmadnap takarítok. De ez 8 órás munka mellett van! Ha nekem hónapok óta 12 óráznom kellene, akkor én azon kívül szerintem nem sok mindent bírnék már megcsinálni.
Azzal meg ne foglalkozz, hogy a munkatársaid mit gondolnak. Próbáljatok megoldást találni a saját problémátokra. Rendeljetek néha kaját, vagy amikor főztök valamit, akkor készítsetek többbet és fagyasszatok le néhány adagot. Ezt pár hét múlva elő lehet venni és pl. a pörkölthöz csak egy kis tésztát kell főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!