Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? / Részletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? / Részletek lent! /

Figyelt kérdés
Építőiparban napi 12-14 órákat dolgozom, heti egy szabadnappal. A feleségem is dolgozik. Azon az egy szabadnapomon én még pluszba megcsinálom a kerti munkákat, ha kell szerelek. A feleségem is 12 órát dolgozik, de ülőmunkát végezz. Eleinte minden jó volt, de pár hónapja arra megyek haza, hogy nincs főtt kaja, reggelit magamnak veszem szintén meg, ebédelni nem tudok, mert ahol dolgozok ott nincs menza, így alig várom, hogy haza érjek és ehessek, de max. csak hideg kaját kapok. Hetente egyszer úgy ahogy kitakarít párom, de azt nem nevezném annak, így amit pihenéssel, vagy alvással tölthetnék azt tölthetem azzal, hogy megfőzök magamnak, elmosogatok, kivasalok magamra. Már próbáltam feleségemmel beszélni, de ő csak azt fújja, hogy nem csak az ő dolga a házi munka, én ezt nem is mondtam neki, de miért várja el tőlem, hogy egésznap még otthon is gürizzek? Ha ülő munkát végeznék, akkor biztos lenne hozzá erőm, ahogy minek után ennem kell van is erőm hozzá, de jól esne, hogyha ezeket nem nekem kellene elvégeznem. A kollégáimnál azt látom, hogy ők visznek be főtt kaját magukkal, amit az asszony csinált nekik, mire haza érnek szintén kaja várja őket, ők azt is mondják számomra, hogy váljak el. Nem tudom mit tegyek, de nagyon elegem van, én nem azért vettem el a feleségemet, hogy utána elváljak, amint gond adódik, de ezt így már nem sokáig húzom.

2014. nov. 19. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/104 A kérdező kommentje:
9es: és még is mivel kicsinylem le a munkáját? Én egésznap 50 kilós cementes zsákokat emelgetek, betont keverek és mi egymás, dolgoztál már építőiparban? Kicsit nehezebb fizikai munka, mint összeszerelni panellapokat, de szívesen cserélnék vele. Gondolom, ha én váltanék ilyen munkára annak a drága feleségem nem örülne, mert akkor kevesebb pénzt is vinnék haza. Mi vagyok én, igás ló?
2014. nov. 19. 14:16
 12/104 anonim ***** válasza:
84%

miből gondolod,hogy az ülőmunka nem fárasztó?

Én is 12 órázok,ülök egész nap.Nagyon fárasztó,hogy a 12 óra alatt kb. négyszer tudok felállni kimenni wc-re,ebédidő sincs,ott kell ennem a pultnál,képernyő előtti munka,estére kifolyik a szemem,az éjszakáról nem beszélve.A férjem szintén építóiparban dolgozik,ő tíz órát naponta,szintén heti egy pihenővel.Ő nem várja el,hogy minden nap főzzek,sőt,ő ajánlotta fel,hogy rendeljük a kaját.A futár mire felkelünk,már felakasztotta a kilincsre a kaját,heti 4-5 ezerbe kerül egy főre.Én magamnak nem rendelek.Ha kedvem van,főzök magamnak,ha nincs veszek valami kaját(mindig diétázok)

viszont mást megcsinálok,mint takarítás,mosás,vasalás,bevásárlás.

Szerintem rendeljetek ti is,neked azért szükséged van kalóriadús,változatos főtt ételre.De az ülőmunkát ne becsüld le,az másképp fárasztó

2014. nov. 19. 14:16
 13/104 A kérdező kommentje:
Az égadta világon senki nem becsülte le a munkáját, miért kell eszelősnek lenni? Egyenlőre az én feleségem nem becsül meg engem és azt amit csinálok magunkért!
2014. nov. 19. 14:18
 14/104 anonim ***** válasza:
60%

Saját magára főz, vasal, elmosogat hétközben?

Én nem tudnám megtenni, hogy a férjemnek ne készítsem el a vacsoráját, ha már én is eszek. Nézzem azt, hogy hazaér és akkor kezd el magára főzni?! Na ne!

Miért nem rendeltek főtt kaját délre és este elég egy melegszendvics, azt igazán nem tart sokáig megcsinálni, vagy virsli, tojásrántotta. Ezeket megcsinálhatná a feleséged, mire hazaérsz, ha ő hamarabb ér haza. A főzést én sem vállalnám be hétköznap a 12 óra meló után, de a vasalást se nagyon, inkább hétvégén, ha nagyon muszáj, vagy vegyél fel olyat, amit nem kell vasalni.

2014. nov. 19. 14:21
 15/104 anonim ***** válasza:
100%

Húha, több kérdés is felmerül.

1. Ő mit eszik este?

2. Neki ki vasalja ki a ruháját?

3. Ki mossa ki a szennyest?

4. Ki intézi a hivatalos ügyeket? (számlák befizetése, hivatali ügyek, posta....)

5. Ki vásárol be?

6. Mindig ugyanaz a szabadnapod a héten?

A kaja pedig: rendeljetek mert totál hülyeség ennyi munka mellett a pihenőidőt főzéssel és mosogatással tölteni...

2014. nov. 19. 14:25
 16/104 A kérdező kommentje:
Olyat szoktam felvenni, de attól még vannak nekem is vasalni valóm. A kollégáim rajtam röhögtek, hogy mi mindent nem csinál a feleségem meg. Most is itthon fetrengek épp a 40 fokos lázban, egy teát nem főzz meg nekem, pont leszarja, hogy mi van velem. Mikor kiszóltam neki, és szépen megkértem, hogy segítsen azzal jött, hogy itthon vagyok egésznap. De oké, rendelek kaját, csak magamra biztos, hogy elmegy minimum 2eFt. És azokkal az adagokkal amiket kihoznak még csak jól se lakom. Majd akkor rendelek többet, aztán hiába gürizek, mert arra megy el a fizetésem, hogy túléljek.
2014. nov. 19. 14:30
 17/104 A kérdező kommentje:

Húha, több kérdés is felmerül.

1. Ő mit eszik este?

Gondolom neki elég a hideg kaja, ő tud benn enni, nekik van menzájuk.

2. Neki ki vasalja ki a ruháját?

Nem azt írtam, hogy soha semmit nem csinál meg.

3. Ki mossa ki a szennyest?

Írtam, hogy a szabadnapomon én mosok ki magamra, olyankor beszoktam az ő szennyesét is tenni.

4. Ki intézi a hivatalos ügyeket? (számlák befizetése, hivatali ügyek, posta....)

Nincsenek ilyen ügyeink, mindent neten intézz, a bevásárlást is online rendeli meg és kihozzák.

5. Ki vásárol be?

Erre válaszoltam az előző kérdésnél.

6. Mindig ugyanaz a szabadnapod a héten?

Túlnyomó részt igen, a vasárnapot szokták nekem ki adni, télen inkább beltéri munkák vannak olyankor előfordul, hogy hétköznap is adnak szabadnapot.

2014. nov. 19. 14:36
 18/104 anonim ***** válasza:
100%

Főzni is csak vett alapanyagból lehet és azt is ki kell fizetni. Sokszor a rendelt kaja olcsóbban jön ki, mint mire mindent megvesztek a boltba.

Bár én abszolút megértelek. Én 10 órában dolgozom, a férjem 8ban, de én előbb kezdek így egyszerre végzünk, bevárjuk egymás és együtt megyünk haza. Ő nem az a fajta hogy mindent a nő csináljon otthon, de valahogy nekünk is az volt a természetes hogy ő a kertben pepecsel és meg a házimunkát csinálom. Nem mondom hogy hétközben nem fárasztó, mert 7 óra mire hazaérünk, de igazából 1 óra alatt szépen ki tudok takarítani, a mosógép közben magától most ha elindítom és ha az elején összeütöm a vacsit, mire végzek a takarítással tuti megfő. Szóval azért szeintem is meg lehet oldani, akarat kérdése. Mondjuk nekünk annyival könnyebb hogy az egész hétvége szabad, így ha pénteken minden kész, a hétvégét pihenéssel tudjuk tölteni.

Nálatok lehet emiatt már a regenerációval van a gond. Hogy hosszú ideje nem tudtátok kipihenni magatokat.

2014. nov. 19. 14:44
 19/104 anonim ***** válasza:
84%
Ha mindketten 12 órát dolgoztok, akkor a házimukát is felezni kell. A munkatársaid feleségei lehet, hogy csak 8 órát dolgoznak naponta, vagy annyit se.
2014. nov. 19. 14:46
 20/104 A kérdező kommentje:
Előző: lehet, de a páromnak heti két szabadnapja mindig van. És nem mindig kell neki 12 órába lennie, csak most pár hónapja sok a munka a gyárba így befogtak mindenkit 12 órás műszakokba. Éjszaka mondjuk nem kell mennie, azt nem is engedném neki. Én se azt kérem/kértem tőle, hogy mindent ő csináljon meg, ezért nem is értem, hogy miért minden próbálkozásomra, amikor megbeszélném vele azzal jön, hogy nem csak az ő dolga. Mintha inkább azt akarná mondani, hogy minden az én dolgom és ha nem tetszik nekem akkor akár mehetek is a fenébe. De most is itt vagyok totál betegen, és komolyan az van bennem, hogy nekem ilyen nő nem kell. Írta vki, hogy legyek kedvesebb, ezek után vajon hány férfi tudna kedvesebb lenni és még szerelmi vallomásokat is tenni? Jó, hogy nem már azt nem közölte velem, hogy felőle meg is dögölhetek!
2014. nov. 19. 14:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!