Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? / Részletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? / Részletek lent! /

Figyelt kérdés
Építőiparban napi 12-14 órákat dolgozom, heti egy szabadnappal. A feleségem is dolgozik. Azon az egy szabadnapomon én még pluszba megcsinálom a kerti munkákat, ha kell szerelek. A feleségem is 12 órát dolgozik, de ülőmunkát végezz. Eleinte minden jó volt, de pár hónapja arra megyek haza, hogy nincs főtt kaja, reggelit magamnak veszem szintén meg, ebédelni nem tudok, mert ahol dolgozok ott nincs menza, így alig várom, hogy haza érjek és ehessek, de max. csak hideg kaját kapok. Hetente egyszer úgy ahogy kitakarít párom, de azt nem nevezném annak, így amit pihenéssel, vagy alvással tölthetnék azt tölthetem azzal, hogy megfőzök magamnak, elmosogatok, kivasalok magamra. Már próbáltam feleségemmel beszélni, de ő csak azt fújja, hogy nem csak az ő dolga a házi munka, én ezt nem is mondtam neki, de miért várja el tőlem, hogy egésznap még otthon is gürizzek? Ha ülő munkát végeznék, akkor biztos lenne hozzá erőm, ahogy minek után ennem kell van is erőm hozzá, de jól esne, hogyha ezeket nem nekem kellene elvégeznem. A kollégáimnál azt látom, hogy ők visznek be főtt kaját magukkal, amit az asszony csinált nekik, mire haza érnek szintén kaja várja őket, ők azt is mondják számomra, hogy váljak el. Nem tudom mit tegyek, de nagyon elegem van, én nem azért vettem el a feleségemet, hogy utána elváljak, amint gond adódik, de ezt így már nem sokáig húzom.

2014. nov. 19. 13:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
bevallotta hogy megcsal? ilyet is ritkán hallani, de legalább bevallotta. Sajnállak, de legalább mostantól jobb lesz
2014. nov. 23. 23:27
 102/104 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, de sejthető volt, ha ennyire nem foglalkozott veled. Nem lesz egyszerű, de ezen is túl leszel egyszer. Kitartást!
2014. nov. 24. 13:29
 103/104 A kérdező kommentje:
101es, bevallotta, de nem magától, végül míg nem volt otthon a gépét átkutattam. :( Azaz emiatt értelmetlen lett volna már hazudnia! :(
2014. nov. 24. 14:32
 104/104 Bence_ ***** válasza:
100%
Nyugalmat, erőt!
2014. nov. 24. 16:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!