Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? / Részletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? / Részletek lent! /

Figyelt kérdés
Építőiparban napi 12-14 órákat dolgozom, heti egy szabadnappal. A feleségem is dolgozik. Azon az egy szabadnapomon én még pluszba megcsinálom a kerti munkákat, ha kell szerelek. A feleségem is 12 órát dolgozik, de ülőmunkát végezz. Eleinte minden jó volt, de pár hónapja arra megyek haza, hogy nincs főtt kaja, reggelit magamnak veszem szintén meg, ebédelni nem tudok, mert ahol dolgozok ott nincs menza, így alig várom, hogy haza érjek és ehessek, de max. csak hideg kaját kapok. Hetente egyszer úgy ahogy kitakarít párom, de azt nem nevezném annak, így amit pihenéssel, vagy alvással tölthetnék azt tölthetem azzal, hogy megfőzök magamnak, elmosogatok, kivasalok magamra. Már próbáltam feleségemmel beszélni, de ő csak azt fújja, hogy nem csak az ő dolga a házi munka, én ezt nem is mondtam neki, de miért várja el tőlem, hogy egésznap még otthon is gürizzek? Ha ülő munkát végeznék, akkor biztos lenne hozzá erőm, ahogy minek után ennem kell van is erőm hozzá, de jól esne, hogyha ezeket nem nekem kellene elvégeznem. A kollégáimnál azt látom, hogy ők visznek be főtt kaját magukkal, amit az asszony csinált nekik, mire haza érnek szintén kaja várja őket, ők azt is mondják számomra, hogy váljak el. Nem tudom mit tegyek, de nagyon elegem van, én nem azért vettem el a feleségemet, hogy utána elváljak, amint gond adódik, de ezt így már nem sokáig húzom.

2014. nov. 19. 13:41
 71/104 A kérdező kommentje:
70es, mitől is lennék én éretlen? De látom itt egyeseknek tényleg az a lényeg, amikor nekem válaszolnak, hogy a nő nem lehet hibás, és nem lehet szemét se, csak a férfi lehet a szar. Kissé már szánalmasak ezek a feminista hozzá állások.
2014. nov. 19. 18:38
 72/104 anonim ***** válasza:
83%

Szemét dolog, de kifigyeled. Ha nem holnap, akkor jövőhéten valamelyik nap. Amikor azt hiszi, hogy munkában vagy, Te meg elkérezkedsz a főnöködtől pár órával korábban, hogy dolgod van. A nejed had legyen abban a hiszemben, hogy estig dolgozol. De nem adok ötleteket, mert mindjárt megjelennek itt a hiénák, és leordítják a fejünket.

Hozzáteszem, nem vagyok híve jómagam sem az ilyesminek, de ha ez kell ahhoz, hogy tisztán láss. Ha bűnös akkor azért, ha ártatlan meg magad miatt. Mert akkor lehet tényleg Te rontottál el valamit. Nem bántásként írom.

2014. nov. 19. 18:39
 73/104 A kérdező kommentje:
72es, köszönöm, erre akartam utalni én is, de ilyen konkrétan már nem akartam én se itt leírni a hiénák miatt. Bocs, ha nem ment át neked és feléd hülyén fogalmaztam mindezt az előzőekben meg.
2014. nov. 19. 18:41
 74/104 anonim ***** válasza:
80%
Hajrá! Majd számolj be, hogy mi volt!
2014. nov. 19. 18:52
 75/104 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam mezt modani,de szerintem váljatok el ennek semmi értleme.

Azért felesleges együtt lenni,hogy hazamegyünk aztán alszunk.

Nekem nem kellene egy 12-14 órát güriző férj,aki hazajön és bedől az ágyba,akármennyit keres akkor,se.Volt ilyen párom,és nagyon hamar meguntam,hogy egy biodroidddal élek együtt...

Egy kapcsolathoz hozzátartoznak a közös programok,beszélgetés,filmnézés,szerekezés(nem egy gyors numera 10 perc alatt 2 ásítás között nem az),stb.

2014. nov. 19. 19:18
 76/104 A kérdező kommentje:
75ös, a feleségem amikor megismert nagyon jól tudta, hogy milyen a szakmám, éltünk házasságkötés előtt is együtt, akkor se dolgoztam kevesebbet. Viszont nehogy már elvárható legyen tőlem, hogy akkor hagyjam ott a szakmámat, aztán 37 évesen váltsak ki tudja mire. És pláne miből? Amíg szakmát váltanék addig neki is jól kéne keresnie, hogy megélhessünk. Kétlem, hogy ezer örömmel eltartana, de nem is óhajtok szakmát váltani, ő viszont nyugodtan tanulhatott is volna, képezhette is volna, hogy ne betanított munkásként kelljen dolgozni, mivel én kerestem annyit és keresek annyit, hogy otthon így tehessen. Nem akarta. Hétvégénken lehetnénk együtt, ha kivenné az itthoni munkákból ő is a részét, esténként csak, mert ennyit dolgozott attól még szeretkezésre is jutna idő, ha akarná. Ja, és hozzá teszem ő akart kertes házrészben lakni, én mondtam neki, hogy inkább lakjunk lakóparkban, vagy panelba, mert azokkal sok munka is van, ehhez képest ő a kertben soha egy falevelet se mozdított el, sőt még csak nem is használja nyáron se pl. hogy kiülne napozni. De mindegy is, majd kiderítem mi az ábra valójában aztán elől, hogy válás lesz-e a vége.
2014. nov. 19. 19:31
 77/104 anonim ***** válasza:
39%
költöz haza anyucihoz ő majd föz rád, talán mert még anyád is ugy gondolja hogy a pici babája egyszer csak felnő
2014. nov. 19. 20:19
 78/104 anonim ***** válasza:
27%
ja ne csak fözzön de a pénzt is ő kerese meg, iszonyat gyerekes vagy
2014. nov. 19. 20:22
 79/104 anonim ***** válasza:

75.ös vagyok.Nem is azt mondtam,hogy válts szakmát vagy bármi.Azt se,hogy csak a te hibád.Csak annyit,hogy váljatok el,mert ez így nem jó senkinek(neked se).

Igen tudta,hogy ennyit melózol,és ez mindig így volt,akkor nincs igaza,erre mondtam,hogy volt ilyen párom,de ez az életforma nekem nem jött be,ezért alig 2 év múlva szakítottunk,szembe se lett volna összeházasodni vele.A jelenlegi férjem szintén csak 8 órát melózik,és szellemi munkát akárcsak én,ezért nincs emiatt surlódás,hogy ki dolgozik többet,kinek a munkája fárasztóbb,stb...

Biztos találnál olyan nőt,akit ez nem zavar,sőt örülne neki,ha eltarod,nem kell dolgozni menni,tanulhat ha akar,és boldogan sütne-főzne rád.

2014. nov. 19. 22:03
 80/104 A kérdező kommentje:
79es, ok így már értelek, csak már annyi támadás ért, hogy a te írásodat is támadásnak érzékeltem. Bocsánat.
2014. nov. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!