Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? / Részletek lent! /
Szemét dolog, de kifigyeled. Ha nem holnap, akkor jövőhéten valamelyik nap. Amikor azt hiszi, hogy munkában vagy, Te meg elkérezkedsz a főnöködtől pár órával korábban, hogy dolgod van. A nejed had legyen abban a hiszemben, hogy estig dolgozol. De nem adok ötleteket, mert mindjárt megjelennek itt a hiénák, és leordítják a fejünket.
Hozzáteszem, nem vagyok híve jómagam sem az ilyesminek, de ha ez kell ahhoz, hogy tisztán láss. Ha bűnös akkor azért, ha ártatlan meg magad miatt. Mert akkor lehet tényleg Te rontottál el valamit. Nem bántásként írom.
Nem szoktam mezt modani,de szerintem váljatok el ennek semmi értleme.
Azért felesleges együtt lenni,hogy hazamegyünk aztán alszunk.
Nekem nem kellene egy 12-14 órát güriző férj,aki hazajön és bedől az ágyba,akármennyit keres akkor,se.Volt ilyen párom,és nagyon hamar meguntam,hogy egy biodroidddal élek együtt...
Egy kapcsolathoz hozzátartoznak a közös programok,beszélgetés,filmnézés,szerekezés(nem egy gyors numera 10 perc alatt 2 ásítás között nem az),stb.
75.ös vagyok.Nem is azt mondtam,hogy válts szakmát vagy bármi.Azt se,hogy csak a te hibád.Csak annyit,hogy váljatok el,mert ez így nem jó senkinek(neked se).
Igen tudta,hogy ennyit melózol,és ez mindig így volt,akkor nincs igaza,erre mondtam,hogy volt ilyen párom,de ez az életforma nekem nem jött be,ezért alig 2 év múlva szakítottunk,szembe se lett volna összeházasodni vele.A jelenlegi férjem szintén csak 8 órát melózik,és szellemi munkát akárcsak én,ezért nincs emiatt surlódás,hogy ki dolgozik többet,kinek a munkája fárasztóbb,stb...
Biztos találnál olyan nőt,akit ez nem zavar,sőt örülne neki,ha eltarod,nem kell dolgozni menni,tanulhat ha akar,és boldogan sütne-főzne rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!