Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsássam a hazugságot? Szeretem van 2 gyerekünk (2 éves ill.3 hónapos).3 éve vagyunk házasok.
62!
Mar vagy tiz eve, hogy a szamok nem teljes egeszeben jelennek meg a reszletes hivaslistan adatvedelmi okok miatt. Az utolso 3 szamjegy ki van csillagozva. Vegul is van ertelme, hogy vegigprobalja azt a nem tudom hany variaciot es felhivjon mindenkit, hogy he, nem te vagy a ferjem szeretoje?
Szerintem siman csak egy kis nyugalomra agyik szegeny pasi - amit nem is csodalok ilyen nyomozgatos, ketkedo feleseg mellett
"Válaszoltam. Most hiába erősködsz, szerintem ne járasd jobban le magad nyilvánosan. Te kevered max. azzal, hogy bejövő hívás listát nem adnak ki szolgáltatók. De, azért jót nevettem rajtad! :D :D :D"
Sosem valaszolok privat uzenetre.
Irhatsz amit akarsz, nem adjak ki a teljes hivoszamot. Kis butus, nem mindig azonos az elofizeto azzal, aki hasznalja a keszuleket. Ezert aztan a hivoszamokat nem adjak meg teljes hosszaban :) Puszi
A jelenlegi állapotok szerint a TELJES számot mutatja a részletező számla, ha a megfelelő űrlapot kitölti az előfizető. AZ űrlap letölthető bármelyik szolgáltató honlapjáról, ill. személyesen az üzletben.
A lényeg:
"Alulírott előfizető kijelentem, hogy a UPC Magyarország Kft. („Társaság”) tájékoztatott – a 4/2012 (I.
24.) NMHH rendelet 7. § (3). bekezdése alapján – arról, hogy a rendelkezésemre bocsátott
forgalmazási és számlázási adatokat tartalmazó kimutatások csak abban az esetben tartalmazhatják
az általam hívott felek hívószámának minden számjegyét, ha ahhoz az érintett személyek az erről
történő tájékoztatást követően hozzájárultak, miután ezáltal más felhasználók személyes adatainak
birtokába jutnék.
Mivel olyan részletes kimutatást kértem a Társaságtól, amely a hívott felek számának minden
számjegyét feltünteti, a jelen Nyilatkozat aláírásával tanúsítom, hogy az érintett természetes
személyeket tájékoztattam arról, hogy a teljes kapcsolási számokat tartalmazó hívásrészletezés
kézhez vételével személyes adataik birtokába jutok, és a használók hozzájárultak ahhoz, hogy
megismerjem a teljes hívásrészletezést.
Tudomásul veszem, hogy a Társaság a hozzájárulások meglétét vagy annak tartalmát nem köteles
vizsgálni, azokért kizárólagosan Én tartozom felelősséggel, erre tekintettel a jelen nyilatkozatom
valóságtartalmáért teljes felelősséget vállalok a Társasággal szemben."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!