Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsássam a hazugságot? Szeretem van 2 gyerekünk (2 éves ill.3 hónapos).3 éve vagyunk házasok.
41-es: "Nem olvastam a hozzaszolasokat, lehet, hogy valaki mar irta, de bennem csak egy kerdes merult fel: az a hazassag, ahol a csalad ketteszakad a munka miatt, az mar nekem regen rossz. Anyuka miert nem megy apukaval egyutt? es akkor nem csak ket nap lenne egyutt hetente, hanem ot este es ket teljes nap. "
Nem tudom, hogy képzeled, de nem olyan egyszerü anyukának is odamenni a két gyerekkel.
Mert egyrészt a legtöbb ilyen apuka munkásszálláson lakik többedmagával egy lakásban, és jó, ha nem egy szobában vannak 4-5-en.
Egy (minimum két szobás) lakást bérelni nem olcsó mulatság, adott esetben az apa fizetésének nagy része rámenne. (A két szobás azért minimum, mert ennél kisebb lakást nem adnak ki gyerekes családnak, mert különben nagyon hamar lelaknák a lakást)
Másrészt az ilyen munkák nem igazán tartósak, és pár évre odahurcolni a gyerekeketm utána meg vissza elég rossz ötlet.
Az anyuka nem valószínü, hogy tudna ott munkát találni, és mennyivel lenne jobb, ha ott lenne munkanélküli?
A jelenlegi lakásukkal mit csinálnának? Eladnák aprópénzért - mert ahhoz, hogy normális árat kapjanak, elég sok idö kellene. Utána meg visszajönni sokkal nehezebb lenne.
Mondjuk sztem apuka is kiakadna,ha hazaér este 9-re mondjuk,az asszony meg nem lenne otthon,hanem fél 1 felé esne haza.Tuti rosszul esne neki,hisz úgy tűnne az asszony nem várja haza egy hét távollét után,mint ahogy az asszonynak is úgy tűnik,nem siet hozzájuk haza a férje.Nem hiszem,hogy nem akadna ki,ha megkérdezné az asszonyt,hogy hol volt,erre az asszony felháborodva mondana valami olyat ami látszik,hogy kamu,és neki kezdeni dühöngeni kiabálni.Pedig az asszony,csak az egész hetes babázás után lazít a barátnőivel.Akkor a pasinak ezt szó nélkül kellene elfogadni ,nem?
Az én férjem is dolgozott külföldön,mindig ugyan abban az időben ért haza,max 20 perc csúszás volt,az is a forgalom miatt.
Kérdező, látom kimaradt:
Melyikőtök ötlete volt a 2 gyerek ekkora korkülönbséggel, ilyen körülmények között? Önállóan éltek, vagy valamelyik szülővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!