Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsássam a hazugságot? Szeretem van 2 gyerekünk (2 éves ill.3 hónapos).3 éve vagyunk házasok.
Gyomorforgató ennyi infó alapján a másikról ítéletet mondani? Pedig te is ezt tetted, rólam, úgy kiáltottál ki feministának, hogy nem is ismersz. Ennyit erről, és a könnyen ítélkezésről.
Ha fordított esetben a nő dolgozna külföldön, majd hazafele nem a férjéhez és a két picijéhez rohanna haza, hanem órákig sörözne/haverozna/ bármi, azt hiszem, egészen más lenne itt a közhangulat. Mindenki mindenféle rossz anyának hordaná el, pedig ugyanolyan szülő, mint az apuka. Akinek két napja van a családjával, és első körben nem haza siet, azzal igenis probléma van az én szememben. Legyen nő, vagy legyen férfi. Nemtől függetlenül ítélem el ezt a viselkedést.
28: Nehogy már szentnek legyen nyilvánítva, mert dolgozik. Millióan tesszük. Ő vállalta a gyerekeket, persze, hogy dolgozik értük. A nő meg neveli őket. MERT EZT VÁLLALTÁK.
Arról meg, hogy nem hazafele szed fel nőket. Ezt mégis mire alapozod? Itthon nem lehet ismerőse? Nem lehet már meg régebb óta a nő? Nem járhat itthon prostizni?
Egyáltalán nem biztos, hogy félrelép. De azért kizárni, mert már idehaza tölt máshol pár órát, elég nevetséges érv.
Ezért vagytok feministák! Mert tutira fix, hogy megcsinálták a második gyereket nem olyan rég és közben meg csalja!!! A nő meg még véletlen se pusztán csak féltékeny, nem bírja a távolságot, sőt még véletlen se pusztán csak szülés utáni depresszióba szenved...nem, a pasi a szemét, és ne hogy már ki legyen zárva, hogy nem az!
/ Ja és kétlem, hogy a pasi azt vállalta, hogy külföldön éljen és ne láthassa csak nagy ritkán a gyermekeit. Csak egyszerűen a szükség így hozta, de nyilván nem szent, de azért ebből már eléggé meg lehet ítélni a férj jellemét! /
Én még mindig ezekre várom a választ a Kérdezőtől, mert szerintem itt van a dolgok kulcsa:
Egyébként melyikőtök ötlete volt a 2 gyerek ekkora korkülönbséggel, ilyen körülmények között? Önállóan éltek, vagy valamelyik szülővel?
Leírtam, hogy EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS, hogy megcsalja, erre a válaszod: Ezért vagytok feministák, mert fix, hogy csinált még egy gyereket, és közben megcsalja!!!
Nos, ezek után nem vitázom veled, mert nem tűnsz intelligensnek, és a szövegértéssel is problémáid vannak. Ilyen emberrel kár leállni. Harsogd csak a magadét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!