Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hazugságot találjak ki?

Milyen hazugságot találjak ki?

Figyelt kérdés
Azért ez a kérdés,mert most először úgy döntöttem nem fogok igazat mondani.Párkapcsolatban élek.Az illető férfi extra féltékeny,bár javul ez ügyben.Van egy nagyon régi pasi ismerősöm,aki a múltamhoz tartozik,nagyon sok mindenben segített mindig is,nem volt köztünk semmi.Elég messze is lakunk egymástól,régebben sokszor voltam nála.Már vagy 3éve nem találkoztunk,közben bejött ez a kapcsolatom,nem is erőltettem.Most viszont úgy döntöttem el akarok hozzá menni,kikapcsolódásnak is jó lenne,plusz a helyhez sok emlék köt tőle függetlenül.De ezt így nem mondhatom el a barátomnak,mert egyből kombinálna.Nem élünk együtt.Milyen kifogások vannak arra,ha például 3napra eltűnök?Telefon nálam van,azon elérhető vagyok,ez nem gond.Család jellegű kifogás nem jó.
2012. máj. 8. 00:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
54%
Mondd, hogy egy régi barátnődhöz mész, akit már 3 éve nem láttál...mintha a férfi barátod nő lenne.
2012. máj. 8. 00:34
 2/22 anonim ***** válasza:
40%
Mintha csak rólam lenne szó. A legegyszerűbb, ha azt mondod, egy gyerekkori barátnődhöz mész, ezer éve nem találkoztatok, most meghalt az anyukája, szegénynek nincs se kutyája se macskája, ezért mellette akarsz lenni a nehéz helyzetben. :)
2012. máj. 8. 00:36
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Szeretném még hozzáfűzni, hogy a hazugság sosem célravezető, mert ha lebuksz, még okot is talál magának a féltékenykedésre. Ebből,sokkal nagyobb balhé lehet, mintha szimplán őszinte lennél és megértetnéd vele valahogy, hogy semmit nem akarsz a pasastól.
2012. máj. 8. 00:39
 4/22 A kérdező kommentje:
Lassan antiszociálisnak vagyok mondható,aki senkivel se beszél szinte,de a régi barátnő duma talán még beadható:) Ha elhiszi,elhiszi,ha nem,akkor nem,nem fogok ebből már lelkiismereti problémát csinálni.
2012. máj. 8. 00:42
 5/22 anonim ***** válasza:
Ő mért nem mehet veled?
2012. máj. 8. 00:45
 6/22 A kérdező kommentje:
3-as : a lebukás veszélye nem fenyeget,mert ez egy olyan hely,ahol a madár se jár.Nem szeretem ha kordában akarnak tartani,eddig próbáltam betartani a szabályokat.De most már úgy vagyok vele,nehogy már engedélyt kelljen valamire is kérnem.Felnőtt nő vagyok,el tudom dönteni mit csinálok.Egy ilyesmiért nem borítanék fel egy kapcsolatot,mert nem vagyok bűnös,de ha oda kerülne a sor,akkor inkább véget vetek neki,mert ez így nem állapot.
2012. máj. 8. 00:49
 7/22 A kérdező kommentje:
Azért nem jöhetne,mert neki dolgoznia kell,illetve ez egy sötét múltbeli dolog,amit ő soha nem értett meg.Mármint az akkori életemet.És igazából neki ehhez semmi köze.
2012. máj. 8. 00:52
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem jöhetne,mert neki dolgoznia kell,illetve ez egy sötét múltbeli dolog,amit ő soha nem értett meg.Mármint az akkori életemet.És igazából neki ehhez semmi köze

Nos nem sértésként mondom csak a véleményem leírom pontokba szedve.Lehet,hogy segít..

1.Mindenhez köze van ami veled kapcsolatos mivel egy párt alkottok amiben benne van a múltad is.Ha ez neked nem fekszik akkor ne kezdj kapcsolatba.

2.Neked,hogy esne fordított helyzetben a dolog?...Nem kell válaszolni,mert tudom,hogy nem jól.

3.Zárd le a múltat.

2012. máj. 8. 00:55
 9/22 A kérdező kommentje:
8-as: a múltat már lezártam.EZért nem is szeretem,ha más ebben vájkál.Az az én dolgom,hogy akkor éppen mit csináltam.És az én életem.Semmi köze ehhez senkinek.Az se volt jó soha ha elmondtam,meg az se,ha nem.Ebben a kapcsolatban elmondtam,de nagyon nem kellett volna.De ez nem is lényeges,mert a lényeg az,hogy nekem senki ne mondja meg hogy mit csináljak.
2012. máj. 8. 01:14
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gondolkozz el azon, hogy milyen kapcsolat ez így.
2012. máj. 8. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!