Milyen hazugságot találjak ki?
Miért nem azt mondod, h. szüleidnél leszel?
Elég zűrös egy nő lehetsz, nem irigyellek, bevallom.
Ha nő pasihoz megy, 3 napra, akkor abból szex lesz.
Ne találj ki semmilyen hazugságot, szégyeld magad mint nő, és mint ember is.
Végy egy tükröd, és köpd arcul magad.
Egy ócska ringyó vagy, nem ember.
Ezek szerint NEM zártad le a múltat!
Nem hazudozni kell,hanem eldönteni,hogy akarsz-e ebben a kapcsolatban élni? Ha egy kapcsolatban bármelyik fél hazudik,akkor azt nem érdemes fenntartani,mert nem fog sokáig működni.
Hogy egy klasszikus regényből idézzek:"Mindig következmény-elemzést kell végezni!" :))
Szerintem te is tudod hova vezet ha nem mondod meg és kiderül! És életed folyamán már bármikor kiderülhet! És akkor a következő lesz a felállás:
3 napot töltöttél egy pasival kettesben és titokban... Aki nem gondolja hogy megcsaltad az vagy nem szeret vagy nem gondolkozik!
A pasid is ezt fogja gondolni és ha rájön akkor szétmentek! Vagy rosszabb...
Egyébként én elhiszem neked hogy csak barátok vagytok mert nekem is vannak így barátaim. És nagyon jó barátaim! Bár hogy 3 éve nem találkoztatok az fura.
Szóval vagy megmondod neki őszintén és akkor még hihető hogy nem lesz semmi hisz mindenben megpróbálsz maximálisan őszinte lenni vagy kódolod a kapcsolatotokba hogy bármikor szétmehettek ezért!
És felnőtt nőnek lenni nem azt jelenti hogy azt csinálsz amit akarsz TITOKBAN!! Hanem azt hogy felelősségteljesen tudsz dönteni és ha kell lemondasz valamiről, ha kell akkor pedig felvállalod a tetted vagy döntésed!
Viszont egy dolgot nem értek!
3 éve nem találkoztatok és nem egy kávéra ültök be beszélgetni hanem több napot együtt töltötök kettesben? Na ez tényleg nagyon fura! Őszintén, én ilyenről még nem hallottam...
Amúgy megértem a kérdezőt, mert ki menne le Mucsaröcsögére a világvégére egy kávéra? Nem kell egyből kombinálni, ha 2x ott alszik még nincs garantálva a szex. Bennem is lenne annyi erő, hogy ne vágjon gerincre a régi ismerős.
Inkább kommunikációdat tedd rendbe a barátoddal, miért nem mondod el neki is, hogy zavar, hogy korlátozni akar? Persze egy párkapcsolat kölcsönös kompromisszumokról szól, tehát néha lemondásokkal jár. Viszont néha beszélgetned is kell a barátoddal, főleg ha szereted. Ha csak kényelemből vagytok együtt, előbb utóbb úgy is szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!