Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hazugságot találjak ki?

Milyen hazugságot találjak ki?

Figyelt kérdés
Azért ez a kérdés,mert most először úgy döntöttem nem fogok igazat mondani.Párkapcsolatban élek.Az illető férfi extra féltékeny,bár javul ez ügyben.Van egy nagyon régi pasi ismerősöm,aki a múltamhoz tartozik,nagyon sok mindenben segített mindig is,nem volt köztünk semmi.Elég messze is lakunk egymástól,régebben sokszor voltam nála.Már vagy 3éve nem találkoztunk,közben bejött ez a kapcsolatom,nem is erőltettem.Most viszont úgy döntöttem el akarok hozzá menni,kikapcsolódásnak is jó lenne,plusz a helyhez sok emlék köt tőle függetlenül.De ezt így nem mondhatom el a barátomnak,mert egyből kombinálna.Nem élünk együtt.Milyen kifogások vannak arra,ha például 3napra eltűnök?Telefon nálam van,azon elérhető vagyok,ez nem gond.Család jellegű kifogás nem jó.
2012. máj. 8. 00:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
Mondd neki hogy továbbképzésre mész. Ha tescoban vagy árufeltöltő akkor Angliába, az épp 3 nap.
2012. máj. 8. 02:19
 12/22 anonim ***** válasza:

Miért nem azt mondod, h. szüleidnél leszel?

Elég zűrös egy nő lehetsz, nem irigyellek, bevallom.

2012. máj. 8. 04:13
 13/22 anonim ***** válasza:
10%

Ha nő pasihoz megy, 3 napra, akkor abból szex lesz.

Ne találj ki semmilyen hazugságot, szégyeld magad mint nő, és mint ember is.

Végy egy tükröd, és köpd arcul magad.

Egy ócska ringyó vagy, nem ember.

2012. máj. 8. 04:17
 14/22 anonim ***** válasza:

Ezek szerint NEM zártad le a múltat!

Nem hazudozni kell,hanem eldönteni,hogy akarsz-e ebben a kapcsolatban élni? Ha egy kapcsolatban bármelyik fél hazudik,akkor azt nem érdemes fenntartani,mert nem fog sokáig működni.

2012. máj. 8. 06:28
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogy egy klasszikus regényből idézzek:"Mindig következmény-elemzést kell végezni!" :))

Szerintem te is tudod hova vezet ha nem mondod meg és kiderül! És életed folyamán már bármikor kiderülhet! És akkor a következő lesz a felállás:

3 napot töltöttél egy pasival kettesben és titokban... Aki nem gondolja hogy megcsaltad az vagy nem szeret vagy nem gondolkozik!

A pasid is ezt fogja gondolni és ha rájön akkor szétmentek! Vagy rosszabb...

Egyébként én elhiszem neked hogy csak barátok vagytok mert nekem is vannak így barátaim. És nagyon jó barátaim! Bár hogy 3 éve nem találkoztatok az fura.

Szóval vagy megmondod neki őszintén és akkor még hihető hogy nem lesz semmi hisz mindenben megpróbálsz maximálisan őszinte lenni vagy kódolod a kapcsolatotokba hogy bármikor szétmehettek ezért!

És felnőtt nőnek lenni nem azt jelenti hogy azt csinálsz amit akarsz TITOKBAN!! Hanem azt hogy felelősségteljesen tudsz dönteni és ha kell lemondasz valamiről, ha kell akkor pedig felvállalod a tetted vagy döntésed!

Viszont egy dolgot nem értek!

3 éve nem találkoztatok és nem egy kávéra ültök be beszélgetni hanem több napot együtt töltötök kettesben? Na ez tényleg nagyon fura! Őszintén, én ilyenről még nem hallottam...

2012. máj. 8. 06:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Tudat alatt elkezdtel rajonni hogy ez a kapcsolatod egy kalap xart sem ér,és hogy rosszul érzed magad benne...ezért nem jutott eddig eszedbe hogy 3 napos "randikra" menj. Szerintem rugd ki a pasid a fenébe,mert semmi értelme.
2012. máj. 8. 09:02
 17/22 A kérdező kommentje:
13-as: te kinek magyarázol? Ha nő vagy,akkor megértem hogy nálad ez így működött :) Azt hiszem nem írtam le konkrétan mi történt a múltban,úgyhogy lehet mellőzni a ringyózást.Szerencséd van hogy ez az oldal anonim...:)
2012. máj. 8. 09:20
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem dobd ki a féltékeny pasid. Bizalom nélkül nem lesz hosszú ez a kapcsolat.
2012. máj. 8. 09:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Amúgy megértem a kérdezőt, mert ki menne le Mucsaröcsögére a világvégére egy kávéra? Nem kell egyből kombinálni, ha 2x ott alszik még nincs garantálva a szex. Bennem is lenne annyi erő, hogy ne vágjon gerincre a régi ismerős.

Inkább kommunikációdat tedd rendbe a barátoddal, miért nem mondod el neki is, hogy zavar, hogy korlátozni akar? Persze egy párkapcsolat kölcsönös kompromisszumokról szól, tehát néha lemondásokkal jár. Viszont néha beszélgetned is kell a barátoddal, főleg ha szereted. Ha csak kényelemből vagytok együtt, előbb utóbb úgy is szétmentek.

2012. máj. 8. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Köszi a lepontozást, tényleg borzasztót írtam! ;)
2012. máj. 8. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!