Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hazugságot találjak ki?

Milyen hazugságot találjak ki?

Figyelt kérdés
Azért ez a kérdés,mert most először úgy döntöttem nem fogok igazat mondani.Párkapcsolatban élek.Az illető férfi extra féltékeny,bár javul ez ügyben.Van egy nagyon régi pasi ismerősöm,aki a múltamhoz tartozik,nagyon sok mindenben segített mindig is,nem volt köztünk semmi.Elég messze is lakunk egymástól,régebben sokszor voltam nála.Már vagy 3éve nem találkoztunk,közben bejött ez a kapcsolatom,nem is erőltettem.Most viszont úgy döntöttem el akarok hozzá menni,kikapcsolódásnak is jó lenne,plusz a helyhez sok emlék köt tőle függetlenül.De ezt így nem mondhatom el a barátomnak,mert egyből kombinálna.Nem élünk együtt.Milyen kifogások vannak arra,ha például 3napra eltűnök?Telefon nálam van,azon elérhető vagyok,ez nem gond.Család jellegű kifogás nem jó.
2012. máj. 8. 00:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod hogy antiszociális vagy már emellett a pasi mellett, az nagyon rossz. Látom bontogatod a szárnyaidat, és nagyon helyesen eldöntötted hogy borítasz ha kiderül a dolog. Nem lenne célszerűbb előre közölni vele korrektül, hogy ez lesz, és ha túl tud lépni rajta akkor együtt maradtok, ha meg nem akkor rád igen sanyarú sors vár, teli hazugsággal és frusztrációval. Nem gondolod hogy itt az ideje a tiszta víznek? Így nem lehet élni, hogy kalitkában tartanak, legalábbis boldogan nem.
2012. máj. 8. 15:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Csak abban nem bíznak, aki okot ad rá, hogy ne bízzanak benne. Elején féltékeny.. oké, de aztán látja, hogy semmi oka rá, mert csak ő létezik számodra és akkor meg is nyugszik. Ha minden féle pasikkal találkozol, náluk alszol, sőt a sötét múltból valók, hát legyen is féltékeny a pasid. Sőt, hagyjon el, mert neked nem ő az első, hanem a haverjaid, meg a saját magad szabadsága. Ha kapcsolatot vállalsz, bele kell törődnöd, hogy innentől egy másik emberért is felelős vagy, az ő érzéseiért is felelned kell. Jogosan érzi magát becsapva, megalázva egy férfi (nő), ha a párja más pasikkal alszik/hetyeg/flörtölget...

Gratulálok az életedhez..

2012. máj. 8. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!