Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Merre mozduljak 44évessen,...

Merre mozduljak 44évessen, hogy találjak magamhoz valo barátnöt, társat akivel, lenne "megint"44-évem?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Most tisztára olyan volt, mikor olvastam, mintha halni készülnél vagy legalábbis mintha egy 75 éves ember írta volna. :)

Hogy hogy hol??? pl. itt vagyok én is :)

37N

2011. szept. 18. 17:16
 2/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, attól függ mit jelent,hogy magadhoz való :)

Szóval milyen nőket szeretsz?

Érdeklődési körödnek megfelelő helyen találsz párt:)

Na de mesélj, milyen barátnőt szeretnél?

2011. szept. 18. 18:01
 3/20 anonim ***** válasza:
A gyerek dolgon nem tudom mit pörögnek ennyien. Nekem például nem lesz, soha az életben. És akkor mi van? Majd lesz másnak.
2011. szept. 18. 18:02
 4/20 anonim válasza:
látod én,37 évesen,ugyanezen gondolkodom:)
2011. szept. 18. 18:28
 5/20 anonim ***** válasza:
Utolsó,akkor legalább te írd le,hogy milyen nőt keresel,hogy legyen ötletem, hogy hová küldjem ismerkedni a kérdezőt :D
2011. szept. 18. 18:31
 6/20 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, 34 éves nő, és fogalmam sincs, hol tudnék ismerkedni. Teljes gáz.
2011. szept. 18. 18:38
 7/20 anonim ***** válasza:

Na látom nem segítetek :D

Szóval bárhol tudtok ismerkedni, én 22 éves nő vagyok, aki az idősebbeket szereti. Szóval 40 körüli férfiakat. Soha nem jártam tudatosan olyan helyekre, ahol idősebbek vannak, mert mindenhol előfordulnak. Szóval szerintem nektek is bárhol van esélyetek. Akár egy kávézóban, vagy egy cukrászdában, akárhol.

Hajrá :)

2011. szept. 18. 18:40
 8/20 anonim ***** válasza:
Épp most szakadt meg a szívem. Olyan pasi volt nálunk, hogy csak na, a világ nyolcadik csodája, erre nős. :D Ez nem az én napom :D
2011. szept. 18. 18:41
 9/20 anonim ***** válasza:
Én 35 éves vagyok és én sem tudom hol ismerkedjek. Társkereső annyira nem természetes, mintha egy üzleti tárgyaláson lennék. Siralmas, nem tudom mi lesz.35/N
2011. szept. 18. 19:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha rendeznétek egy hatalmas Rapid randit a Hősök terén.
2011. szept. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!