Mit találjak ki hogy ne kelljen menni?
Kamionos vagyok. Múlthéten is meg most is mentem hétvégén dolgozni és már vagy 2 hete alig aludtam de ugy néz ki hogy jövőhéten is kell menni hétvégén is. én már kuva fáradt vagyok és azt se tudo mhogy fogom kibírni. de még most arra a gyökér főnökre várok hogy tudjak billenteni után meg megyek haza (1 óra, fél 2 lesz mire hazaéek) de fél 5kor kelek is. A főnököm nem ad szabadságot. Megint hétvgén meg nem akarok menni. Ha mondom neki h de én mást akarok csinálni hétvégén akkor nem enged el. segítenétek kitalálni valamit?
24f
Esetleg kérdezd meg, hogy ha netalán elalszol a volánnál, nem érinti-e rosszul az a kár, ami a kocsiban és a szállított áruban keletkezik. Emellett elég kellemetlen lehet azzal az esti híradóba kerülni, hogy pereli a családod, mert nem adta meg a szükséges pihenőidőt és tragédia lett a vége.
Na jó, ezt csak első felháborodásomban írtam.
Amit tehetsz: Névtelen bejelentés a munkavédelmi és munkaügyi főfelügyelőségre. Kijön az ellenőrzés és talán kicsit meghúzza magát a főnök...
Na hát őt az érdekli már...ha meghalok akkor úgy lesz vele h keres mást. Csak még 1 olyan sofőrt mint amilyen én vagyok a tyúkszaros életbe nem fog találni :) valamelyik nap elmegy az orvoshoz hátha...
de hogy hol van már ez az istenbarma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!