Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több ezer évig nem nagyon voltak működő házasságok, csak most, a felvilágosult 21. században?
Figyelt kérdés
Ha a GYIK-en szóba kerül, hogy esetleg vannak, akik házasság előtt nem szeretnének együtt élni, sőt, szexelni, rengetegen azt mondják, hogy úgy nem lehet megismerni a másikat, mi van, ha nem illetek össze stb. Én ebben nem hiszek. Szerintem most sem jobbak a házasságok, mint régen, ha annyira igaz lenne az elmélet, pont, hogy kevesebb válásnak kéne lennie, de a házasságok 50%-a válással végződik.2014. okt. 16. 21:28
61/63 anonim válasza:
De aranyos vagy 60-as. teljesen életszerű amit leírtál.
Az én férjem, amikor reggel felül az ágyban, megkeresi a zokniját, amit azonnal felhúz. Augusztusban is, 30 fokban is. Felhúzza... kimegy a fürdőbe, ott lehúzza, és leteszi a wc-ülőke tetejére. És otthagyja. Miután letusolt már nem érdekli a tegnapi zokni. Otthagyja. 25 éve minden reggel.
Megörűlök tőle. Néha arról álmodom, hogy lenyomom a torkán a zoknit.
62/63 anonim válasza:
utolsó xddd amúgy biztosan idegesítő lehet én is megőrülnék , szerencsére engem egyenlőre nem veszélyeztet férj xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!