Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több ezer évig nem nagyon voltak működő házasságok, csak most, a felvilágosult 21. században?
"mint ki hogy hagyja a veceuloket"
Lényegtelen kérdés, ha ezen komoly vita van, ott más gondok is vannak"
"ki hogy takarit, mik az ugenyei, mennyire rendszereto"
Ha az ember ellátogat időnként a másikhoz, beszélget a családdal stb, ezt mind meg lehet tudni. Pl én elég rendetlen vagyok, még ha ki is takarítok, ha jön, azért eléggé meg lehet ezt figyelni. Másrészt én sem szívesen hazudok ilyesmiről, hiszen tudom, hogy ahhoz az emberhez, hozzá kell mennem hamarosan, semmi értelme olyannak beállítanom magamat, amilyennek nem vagyok. Sokkal komolyabban veszem a randikat, hiszen tétje van. De ha ez sem működik, ha beszél az illető bárkivel a családomból, baráti körömből, kiderül.
"de az is, hogy mirol es hihyan beszelgeznek, milyenek ha streszesen jonnek haza, ha betegek stb."
De, ezt nagyon szépen meg lehet figyelni az alapján, hogy milyen hangnemben beszél azokkal, akiknek nem kell a szépet tenni. Mit tesz, ha a kutyája valami apró csínyt követ el? Hogyan utasítja vissza az idegesítő koldust, esetleg vissza sem utasítja? Mit tesz, ha a szülőkkel van valami nézeteltérés?
"Egyszeruen rengeteg olyan elore nem lathato, nem atbeszelheto vagy atbeszelesek ellenere a gyakorlatban valami miatt meghiusolo problema merulhet fol, ami elozetes egyutteleskor se mindig derul ki (mert mindket fel "tartja magat a jobbik arcat mutatja" es utana jonnek a pofaraesesek. "
Ha két ember azért randizik, hogy házastársat találjon, nem pedig csak, hogy ne legyen egyedül és később akár össze is házasodnak, akkor sokkal komolyaban veszik a dolgot, hajlamosabbak nyílt lapokkal játszani.
" Meg voltam róla győződve, hogy frigid vagyok, és a szex a kötelező rossz a kapcsolatokban (fájt, kellemetlen volt, egy idő után már csak próbáltam minél hamarabb túl lenni az egészen...). "
A pasid nem figyelt oda rád és a jelzéseidre, illetve te sem voltál tisztában azzal, hogy jogod van az élvezetes szexhez. Kommunikáció a kulcs, amikor még éltem nemi életet, nem tűrtem csendben, ha valami nem tetszett. Meg lehet mondani, hogy lassabban csinálja, ott ne nyomja, mert fáj stb.
Ó Kérdező, te vagy a szuper ember, aki mindenkiről mindent tud, visszamenőleg látja az összes problémát a kapcsolatokban, amit szegény ördögök évek alatt nem tudtak megoldani, de hát kik is ők hozzád képest? Ne aggódj, itt mindenki nagyon várja, hogy végre férjhez menj, és megtapasztald az igazadat! Tedd, ahogy jónak érzed! De kicsit túlzás a túlbuzgó észosztás, főleg attól, aki elég szabados nemi életet élt, mielőtt rájött volna, hogy igazából nem is fontos.. Nagyon el vagy varázsolva, és senki nem fog komolyan venni, akinek van egy csepp élettapasztalata és emberismerete.
A kérdésre válaszolva pedig ha nem lenne együttélés, a házasságok 90%-a végződne válással. Aki összeköltözik a párjával, az általában megbízik benne, és akár azonnal hozzá is menne, annyira biztos a dolgában. Aztán olyasmik történnek, amit te úgysem fogsz megérteni, mert nem vág egybe az várakozásaiddal. A házasság nem arról szól, hogy majd mindketten megváltoztok, hanem mindketten magatokhoz valót választotok, akihez legfeljebb csiszolódni kell, nem súlyos kompromisszumokat hozni.
A házasság nem arról szól, hogy majd mindketten megváltoztok, hanem mindketten magatokhoz valót választotok, akihez legfeljebb csiszolódni kell, nem súlyos kompromisszumokat hozni.
Mondtam én ezzel ellentétes dolgot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!