Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több ezer évig nem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több ezer évig nem nagyon voltak működő házasságok, csak most, a felvilágosult 21. században?

Figyelt kérdés
Ha a GYIK-en szóba kerül, hogy esetleg vannak, akik házasság előtt nem szeretnének együtt élni, sőt, szexelni, rengetegen azt mondják, hogy úgy nem lehet megismerni a másikat, mi van, ha nem illetek össze stb. Én ebben nem hiszek. Szerintem most sem jobbak a házasságok, mint régen, ha annyira igaz lenne az elmélet, pont, hogy kevesebb válásnak kéne lennie, de a házasságok 50%-a válással végződik.
2014. okt. 16. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
87%
9 Én nagyon nyitott nő vagyok, természetesen nem szűz, de azért az még nekem is furcsa lenne, hogy szex nincs, mert nem szabad, de az análtól, az orálig végigbeszélünk mindent, hogy ki mit szeret. És egyébként is honnan tudhatnád, hogy mit szeretsz az ágyban, amikor még semmit sem próbáltál, nőknél ez hatványozottan igaz.
2014. okt. 16. 22:01
 12/63 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen más, ha közös programokat csinálunk és beszélgetünk egymással és egymás családjával, mint amikor minden áldott nap vele fekszel, vele ébredsz.

De ha nálad ez vallási meggyőződésen alapul, Isten ments', hogy megpróbáljalak elijeszteni, vagy eltántorítani a döntésedtől, az elveidtől!

Talán annyit tudok mondani én is, amit már mondtak előttem, hogy a saját köreidből, a hozzád hasonló értékrendű és ugyanolyan vallású emberek között próbálj párt találni.

Sok szerencsét! :)

3-as voltam.

2014. okt. 16. 22:08
 13/63 A kérdező kommentje:

Itt felfogásról beszélek. Egyszerűen, ha az egyik fél pl. bűnös dolognak tartja a szexet, csak sötétben, gyereknemzés céljából, akkor lehet, hogy később megváltozik, de nem célszerű erre alapoznia annak, aki sokkal liberálisabb nevelést kapott ilyen téren. Az, hogy irtózik vagy sem az oráltól, valójában nem túl lényeges kérdés, ha két ember szereti egymást, túl lehet lépni az ilyesmin. Megbeszélni inkább azt kell, hogy mennyire hajlandóak a felek kísérletezni.

Egyébként én sem vagyok szűz, régebben elég szabados nemi életet éltem, szóval azért tudom, miről van szó.

2014. okt. 16. 22:08
 14/63 anonim ***** válasza:
80%
13 Na ha te olyan szabados életet éltél, akkor ne etessük már egymást, azon úgy szoktak túllépni egy házasságban, ha a nő nem akarja az orált, hogy a férj leszo.patja magát mással, ezt meg ugye nem akarod, éppen most akarsz házasodni.
2014. okt. 16. 22:12
 15/63 anonim ***** válasza:
74%

A házasságok fele felbomlik, az emberek cserélgetik a társukat, pedig már ugye szinte mindenki összeköltözik házasság előtt, és a nemi élettel sem várnak már. Ennek ellenére katasztrofális a statisztika.

Ha van is összefüggés, akkor azt hiszem, rontott a kapcsolatokban az, hogy már nem várnak az összeköltözéssel és nemi élettel.

2014. okt. 16. 22:15
 16/63 A kérdező kommentje:
Ne próbáld már nekem beadagolni, hogy egy pl egy orál ennyire meghatározó lenne egy amúgy tökéletesen működő kapcsolatban. Nem tudok egyszerűen ebben hinni. Ha mondjuk túl kevés lenne a szex, az probléma lehetne, na de ha az orál hiánya ok a megcsalásra, akkor valami nagyon nagy gáz van szerintem és kezdem érteni, miért van annyi válás.
2014. okt. 16. 22:16
 17/63 anonim ***** válasza:
83%
16 Hát nem csak az orál hiánya lehet a baj, hanem az anál hiánya is, vagy a kutyapózé, de mondhatnék ennél sokkal bizarrabb dolgokat is, attól függ, hogy ki mihez ragaszkodik, de azt viszont nehéz bevállalni, hogy nem kapod meg azt amire vágysz. És természetesen nagyon gyakori a kevés szex és szerintem rengeteg válás okozója, legalábbis én tudok jónéhány ilyen válásról. Fontos a szex, hidd el, fontosabb még annál is, mint hogy együtt éltek-e házasság előtt vagy sem. Ráadásul ha te nem vagy szűz, akkor a párodnak miért kell annak lennie? Mi lenne ha egyszerűen szexelnétek házasság előtt, mert van olyan, hogy két ember között tényleg nem működik a szex, én ezt nem szívesen kockáztatnám meg.
2014. okt. 16. 22:23
 18/63 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha megvan a lelki kapcsolat, a szex is működni fog. Azokról meg hadd ne mondjak véleményt, akik orál, anál, kutyapóz stb. miatt válnak. Fontos a szex, de ha valaki ennyi kompromisszumra nem képes, akkor ott előbb-utóbb gondok lesznek, ugyanis egyáltalán nem garantált, hogy mindkét fél azonos tűzzel fog égni x év múlva is. Mi van, ha a terhesség után a nő kevésbé kívánja, mi van, ha betegség vagy más ok miatt átmenetileg kevesebbet vagy egyáltalán nem tudnak nemi életet élni? Akkor rögtön jön a megcsalás?
2014. okt. 16. 22:36
 19/63 anonim ***** válasza:
86%

6-os kommentre: rengeteg dolog van, ami nem derul ki csak osszekoltozessel. Sot tovabbfolytatom, csak akkor ha napi 24 oraban egyutt vagytok pl. kisgyermekkel otthon van az edesany + apa otthon dolgozik vagy epp ellenkezokeg sokat van tavol a munka miatt.

A rengetegbe beletartozik a mindennapi rutin es latszolag apro dolgok, mint ki hogy hagyja a veceuloket, ki hogy takarit, mik az ugenyei, mennyire rendszereto. de az is, hogy mirol es hihyan beszelgeznek, milyenek ha streszesen jonnek haza, ha betegek stb. Egyszeruen rengeteg olyan elore nem lathato, nem atbeszelheto vagy atbeszelesek ellenere a gyakorlatban valami miatt meghiusolo problema merulhet fol, ami elozetes egyutteleskor se mindig derul ki (mert mindket fel "tartja magat a jobbik arcat mutatja" es utana jonnek a pofaraesesek.

Ahhiz higy ket ember sokaig egyutteljen nagyon sok turelem es kompromisszum kell, jo kommunikacio. Ezekrol lehet elotte beszelgetni, de megtapaszzalni nem biztos. Ettol fuggetlenul az egyutteles a hazassag elott sokszor valoban foloslegesnek tunhet, ha utana elvallnak, de az ugyanez, higy elnezoek voltak a kezdeti idoszakban pedig mar akkor is lehettek problemak aztan meg nincs eleg erejuk, turelmuk stb. folytatni az egyuttelest x ev utan. Es ma elfigadottabb a valas is.

2014. okt. 16. 22:43
 20/63 anonim ***** válasza:
20%

Egyetértek veled, kérdező. És szerintem csak itt a gyk-n a divat mindez. Normális és gyakori, ha nem bútoroznak össze, és később sincs igény különféle perverziókra és próbálgatásokra, cserélgetésekre.

Ez a sokszor évekig tartó próbálgatás azután sok újabb kérdést felvet- amikor is kiderül, hogy az egyik fél szeretne normális családot, a másiknak meg kényelmes ahogy van. Akkor szétmennek és újra próbálkoznak, az idők végezetéig:)). A másik divat, hergelik magukat vágyak ajzásával, amit persze rohadtul megszoknak és egyre fokozni kell - és az egész egy őrjöngésbe megy át. Szerintem ez is csak itt divat. A környezetemben látom, lehet normálisan, csendben, szeretetben élni.

És a "csakpapírozás" is itt divat -

A házasság, a család a szexualitással együtt szent, hiszen a kettő eggyé válik: ez misztérium, és életeket lehet lehozni: ez is misztérium.

-és Isten áldását kérni minderre jó.

2014. okt. 16. 22:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!