Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zöld kártyás házasságok nem csak filmekben léteznek. Nektek volt már ebben tapasztalatotok?
Igen hallottam, ismerősöm emiatt vett el egy amerikai nőt
Semmiért, 3 hét múlva lesz az "igazi" esküvöm.
Mivel én vagyok az, aki ki szeretne jutni, így inkább az a kérdés, én mennyit fizetnék, hogy valaki elvegyen.
Még így sem hiszem, hogy erre képes lennék, pedig minden vágyam kinn élni. :(
Ja, ilyen primitívek miatt mint te kérdező!
Börtönben ülni remek lesz. :D
Londonban élek, van itteni ismerősőm nem is egy, aki ilyen céllal házasodott ( konkrétan 3 párról tudok). A lányok általában 3 milliónak megfelelő összeget kapnak. Ők meg belemennek, megoldják, hogy egy háztartásban éljenek, még csak együtt aludniuk sem kell. Annyi az egész, hogy betanulnak pár infót és aláírják a papírt. A pasi így kap vízumot, 6 hónap múlva meg válás.
Úgy könnyű mondani, hogy nem menne bele az ember, de ha ott vagy hogy szinte rizikó nélkül megkapna az ember 3-6 milliót, akkor nagyon sokan benne lennének.
Miért lenne "ribi"?
Senki nem mondta, hogy ez egy igazinhazasság, mindn testiséggel együtt.
Ezek a hzasságok általában csak papíron vannak.
Amúgy nem vállaltam volna sosem be, nem ér annyit 3 M hogy böribe menjek.
Ismerősömék házassága amúgy jol végződött, már aenki nem tudja rájuk húzni, hogy a tartózkodás, és állampolgárság miatt történt, mert egymásbaszerettek, azőta gyerek is van.
És a pénz, amit vizetett (8 évvel ezelőtt olyan 2-3 M nak megfelelő összeget) is közösen használják.
Nem is tudnánk rola, ha az anyja nem kotyogja el ano, hogy amugy az a házasság csak érdekből köttetett(végül a férfi is elmesélte, hgy úgy indult)
Van olyan ismerősöm is, aki viszont itthon azért házasodott, hogy a nászútra kapjon ki USA- ba vízumot, kölcsönösen jól jártak a csajjal. Kimentek, kinn is maradtak, ott elváltak azóta, van másik kapcsolatuk.
Persze évekg bujkáltak, reptereet kerülték, nem mehettekmorvoshoz..stbkinn voltak már 2001-ben is. Azóta már persze minden szabályos:)
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!