Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A zöld kártyás házasságok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Malu28 kérdése:

A zöld kártyás házasságok nem csak filmekben léteznek. Nektek volt már ebben tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Mennyi lenne az a pénz amiért hozzámennétek egy külföldihez,hogy az kapjon zöld kártyát?
2013. szept. 24. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak a filmekbe. Ki az a hülye aki ide ebbe az országba akar jönni. Semennyi.
2013. szept. 24. 21:36
 2/14 anonim ***** válasza:

Igen hallottam, ismerősöm emiatt vett el egy amerikai nőt

Semmiért, 3 hét múlva lesz az "igazi" esküvöm.

2013. szept. 24. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Mivel én vagyok az, aki ki szeretne jutni, így inkább az a kérdés, én mennyit fizetnék, hogy valaki elvegyen.

Még így sem hiszem, hogy erre képes lennék, pedig minden vágyam kinn élni. :(

2013. szept. 24. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Én is ugyanúgy vagyok, mint a 3-as. Egy német vagy osztrák pasi jó lenne... :)
2013. szept. 24. 21:48
 5/14 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó nem érzed magad rbancnak?:)
2013. szept. 24. 21:48
 6/14 anonim ***** válasza:
üzenem az utolsó előttinek h én 22 éves létemre önerőből jöttem ki Németországba, tartom el magam egyetem mellett..Ehhez nem kell pasit fogni, Németország Eu...
2013. szept. 24. 22:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok. De miért is lenne valaki ribi pont ezért?????? Szerintem az ilyen primitív emberek miatt tartunk még mindig itt! Oszt cső
2013. szept. 24. 23:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Ja, ilyen primitívek miatt mint te kérdező!

Börtönben ülni remek lesz. :D

2013. szept. 25. 02:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Londonban élek, van itteni ismerősőm nem is egy, aki ilyen céllal házasodott ( konkrétan 3 párról tudok). A lányok általában 3 milliónak megfelelő összeget kapnak. Ők meg belemennek, megoldják, hogy egy háztartásban éljenek, még csak együtt aludniuk sem kell. Annyi az egész, hogy betanulnak pár infót és aláírják a papírt. A pasi így kap vízumot, 6 hónap múlva meg válás.

Úgy könnyű mondani, hogy nem menne bele az ember, de ha ott vagy hogy szinte rizikó nélkül megkapna az ember 3-6 milliót, akkor nagyon sokan benne lennének.

2013. szept. 25. 02:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne "ribi"?

Senki nem mondta, hogy ez egy igazinhazasság, mindn testiséggel együtt.

Ezek a hzasságok általában csak papíron vannak.

Amúgy nem vállaltam volna sosem be, nem ér annyit 3 M hogy böribe menjek.

Ismerősömék házassága amúgy jol végződött, már aenki nem tudja rájuk húzni, hogy a tartózkodás, és állampolgárság miatt történt, mert egymásbaszerettek, azőta gyerek is van.

És a pénz, amit vizetett (8 évvel ezelőtt olyan 2-3 M nak megfelelő összeget) is közösen használják.

Nem is tudnánk rola, ha az anyja nem kotyogja el ano, hogy amugy az a házasság csak érdekből köttetett(végül a férfi is elmesélte, hgy úgy indult)

Van olyan ismerősöm is, aki viszont itthon azért házasodott, hogy a nászútra kapjon ki USA- ba vízumot, kölcsönösen jól jártak a csajjal. Kimentek, kinn is maradtak, ott elváltak azóta, van másik kapcsolatuk.

Persze évekg bujkáltak, reptereet kerülték, nem mehettekmorvoshoz..stbkinn voltak már 2001-ben is. Azóta már persze minden szabályos:)

2.

2013. szept. 25. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!