Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A zöld kártyás házasságok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Malu28 kérdése:

A zöld kártyás házasságok nem csak filmekben léteznek. Nektek volt már ebben tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Mennyi lenne az a pénz amiért hozzámennétek egy külföldihez,hogy az kapjon zöld kártyát?
2013. szept. 24. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Úgy könnyű mondani, hogy nem menne bele az ember, de ha ott vagy hogy szinte rizikó nélkül megkapna az ember 3-6 milliót, akkor nagyon sokan benne lennének."

Most ebben csak az a vicces, hogy 3-6 millió ft az 10-20.000 euró. Ez pl. itt Németországban 5-10 havi kereset, ennyiért senki nem kockáztatna, hiszen tisztán is megkeresik a pénzt mindenféle bonyodalom nélkül. Gyanítom Angliában is hasonló a helyzet.

2013. szept. 25. 10:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, aki jó 10-15 évvel ezelőtt ilyen célból házasodott. Nem tudom pontosan mennyit kapott érte, de akkor jó pénz volt. Az anyakönyvvezető előtt elbúcsúztak, azóta se látta a hapsit. Már több mint 10 éve párkapcsolatban él, de papíron egy másik ember felesége. Egyszer így szóba hozta nekem, hogy "hát el kéne válni, de azt se tudom hogy kéne csinálni", de aztán ennyibe maradt az is... :D
2013. szept. 25. 10:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindazok véleményét akik normális emberi módon tudtak válaszolni és elmondani a tapasztalatokat vagyis majdnem azt. Akik meg nem szóra sem méltatni őket. Thank you!
2013. szept. 25. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyesült Királyságban börtön vár kérdező. :)
2013. szept. 25. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!