Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azt látni folyton, hogy a testi örömök hiánya miatt mennek szét a házasságok? Főleg férfiak esetében.
nézd, engem rendre lepontoznak, ha el merem mondani, hogy jól megvagyok szex nélkül bármeddig. Voltam már beteg, küldtek pszichológushoz, pszichiáterhez.
Peig szimplán ennyi az igényem, meg a páromnak is. Érdekes módon mi még házasok vagyunk, a sok okos meg nem...
1: Az a lényeg, hogy mind a kettőtöknek egyforma az igénye. Ott a baj, amikor valamelyik félnek nem elég amit a másiktól kap és emiatt boldogtalan.
Képzeld el, hogy neked annyi az igényed amennyi, de a párod naponta akarná reggel és este... Akkor is ilyen jól megvolnátok?
nézd, engem rendre lepontoznak, ha el merem mondani, hogy jól megvagyok szex nélkül bármeddig. Voltam már beteg, küldtek pszichológushoz, pszichiáterhez.
Peig szimplán ennyi az igényem, meg a páromnak is. Érdekes módon mi még házasok vagyunk, a sok okos meg nem..
- Egy jó barátság örökké tarthat! Ez nem párkapcsolat de nevezzük annak.
Te is írtad, hogy fontos a szex. Ez igaz is. Azért itt szerintem nem arról van szó, hogy valakinek párszor nincs kedve, mert az teljesen normális.
A kulcsszót is leírtad: KOMMUNIKÁCIÓ! És pont ez az, ami hiányzik, a problémák nincsenek megbeszélve, egyik sem mondja meg mi a baja, hanem inkább félrelép, vagy lelép, vagy tojik rá, vagy tűr...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!