Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élik túl a házasságok az építkezést?
Miért ne élné túl? Én sok házaspárt ismerek, akik építkezek és nem ment a kapcsolat rovására.
Szerintem amúgy, ha megromlik a házasság az esetleg az építéssel járó, stressz miatt lehet, anyagi kiadások, nem értenek egyet egyes dolgokban stb.
Kedves tanárnőm pár hónapja költözött be vőlegényével az új házukba, amit közösen építettek, nemsokára esküvő. Nagynénémék 25 év házasság után vágtak bele az építkezésbe, előtte sokszor jött szóba a válás, azóta elvannak, hogy mindkettejüknek van saját tere. (Kisebb lakásban laktak előtte.)
Csak ezt a két példát ismerem, de ezek cáfolják az elméletedet.
10 év után kezdtünk építkezni. Ugyanazon a telken, ahol előtte is laktunk. Akkor volt a kislányunk 8 hónapos, így szinte minden a páromra hárult. Azóta eltelt 2 év, semmi gond nincs.
Szerintem is akkor lesz vége egy kapcsolatnak, ha előtte is voltak gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!