Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek melyik fél hibájáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik fél hibájából érnek véget a házasságok leginkább?

Figyelt kérdés

Tapasztalat, ismertségi kör alapján kérdezem. Mert ezen az oldalon főként nők panaszkodnak a férjeikre, amiért link alakok, nem foglalkoznak velük stb..

Tudom, hogy általában mindkét fél valamennyire hibás /hallgattassék meg a másik fél is!/, de azért mindig van egy fő indok, amit az egyik fél elkövet. Köszönöm, ha megosztjátok velem !

2012. máj. 9. 17:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kategorizálnám. Én inkább azt mondom, hogy az a fél a nagyobb hibás, aki nem képes kommunikálni. Kommunikáció nélkül megáll az élet. Ha az egyik akarja, de a másik nagy ívben tojik rá, akkor nincs mit tenni.
2012. máj. 9. 17:36
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem verik a nőket, akkor a nők verik szét a családot? LOL!! :))

Ez az év baromsága, köszi, nagyon jót röhögtem :DDD

2012. máj. 9. 17:40
 3/18 A kérdező kommentje:
a családi erőszakot ellenzem, nem hiszem, hogy ez bármit is megoldana. Habár már én is ismertem egy két kikapós menyecskét, akire sokan mondták, hogy meg kéne vernie alaposan a férjének... Lehet, hogy csak szállóige a "ráférne már egy verés".
2012. máj. 9. 17:42
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Szegény másodikat biztos nagyon átcseszhette valami gonosz boszorka. :D
2012. máj. 9. 17:43
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
A válások oka az is, hogy a nők nem beszélgetnek őszintén a barátnőikkel, és nem kérnek tanácsot mondjuk az édesanyjuktól, vagy tapasztaltabbaktól. [link]
2012. máj. 9. 17:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kiskegyed, mint mérvadó életmód tanácsadó? Höhö :)
2012. máj. 9. 17:59
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Másodiknak:Persze,mindent csináljanak a nők,míg a te fajtád ül a sörével a kanapén,és vakargatja a f@rkát.Úristen,milyen mintaférfi vagy...

Egy kapcsolat mindig két emberen múlik,olyan nincs vagy csak ritkán,hogy csak egy valaki hibázott.Azok a nők,akik a link párjukra panaszkodnak szintén hibások,mert hagyták őket elpuhulni,és most ütközik ki az eredménye.A másik,hogy nyilván a férfi már a kapcsolat elején ilyen lehetett,csak ők ezt nem vették észre.A megcsalásba most inkább nem mennék bele,életemben elég sokféle fajtájával találkoztam szintén a baráti körömben,de ott általában a férj tette meg az első lépést,a legtöbb esetben az után,hogy a feleségük szült.25/N

2012. máj. 9. 18:02
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
férfiak miatt.megcsalás.pont.
2012. máj. 9. 18:38
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Az első mondta ki a tutit.

KOMMUNIKÁCIÓ. E nélkül nincs se jól működő kapcsolat, se jól működő házasság.

2012. máj. 9. 19:47
 10/18 A kérdező kommentje:
Azért, mert valaki nem "neveli" meg a párját és az rászokik a kanapén való herevakargatáshoz és sörözéshez, ahelyett, hogy segédkeznének pl. a gyereknevelésben, nem hiszem hogy egy nő lenne a hibás. Azért ne mi legyünk már hibásak, mert valakinek ez a viselkedés természetes, magától értetődőnek kell lenni, ha valakivel együtt élek, akkor kölcsönösen segítjük egymást.
2012. máj. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!