Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik fél hibájából érnek véget a házasságok leginkább?
Tapasztalat, ismertségi kör alapján kérdezem. Mert ezen az oldalon főként nők panaszkodnak a férjeikre, amiért link alakok, nem foglalkoznak velük stb..
Tudom, hogy általában mindkét fél valamennyire hibás /hallgattassék meg a másik fél is!/, de azért mindig van egy fő indok, amit az egyik fél elkövet. Köszönöm, ha megosztjátok velem !
Ha nem verik a nőket, akkor a nők verik szét a családot? LOL!! :))
Ez az év baromsága, köszi, nagyon jót röhögtem :DDD
Másodiknak:Persze,mindent csináljanak a nők,míg a te fajtád ül a sörével a kanapén,és vakargatja a f@rkát.Úristen,milyen mintaférfi vagy...
Egy kapcsolat mindig két emberen múlik,olyan nincs vagy csak ritkán,hogy csak egy valaki hibázott.Azok a nők,akik a link párjukra panaszkodnak szintén hibások,mert hagyták őket elpuhulni,és most ütközik ki az eredménye.A másik,hogy nyilván a férfi már a kapcsolat elején ilyen lehetett,csak ők ezt nem vették észre.A megcsalásba most inkább nem mennék bele,életemben elég sokféle fajtájával találkoztam szintén a baráti körömben,de ott általában a férj tette meg az első lépést,a legtöbb esetben az után,hogy a feleségük szült.25/N
Az első mondta ki a tutit.
KOMMUNIKÁCIÓ. E nélkül nincs se jól működő kapcsolat, se jól működő házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!