Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az új férfi meg tudja-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új férfi meg tudja-e oldani azt a feszültséget, ami két FELNŐTT nem tudott megoldani a volt férj hibájából?

Figyelt kérdés
Magyarul 5 évvel ezelőtti válásról van szó, ahol a bíróság kettéválasztotta a testvéreket és azóta is megy az anya elleni hangolás a gyerekeken keresztül. Az anyára rátalált egy férfi és komolyan gondolják az egybekelést. Viszont az új férfi szeretne egy közös beszélgetést, ahol kibeszélhetik a gyerekek előtt a vélt vagy valós sérelmeiket a FELNŐTTEK! A gyerekek és az anya rovására ment eddig a harc és az új férfi ezen szeretne változtatni. Mit javasoltok?! Elég fontos lenne a véleményetek! Most szeretném megoldani ezt, mert ez így nem jó senkinek.
2009. nov. 18. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy őszinte, higgadt beszélgetés mindenképp kellene
2009. nov. 18. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem egy próbát megér.

De nem hiszem, hogy erre az új pasas lenne a legmegfelelőbb alany. Csak olaj a tűzre.

Ismerve az előzményeket...

2009. nov. 18. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

természetesen én is az "új férfi" nélküli beszélgetésre gondoltam

2009. nov. 18. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért kellene kizárni az új élettársat? Szerves része lesz a családnak. A gyerekek is akkor fogják respektálni, amennyiben nem mellékszereplő, amolyan megtűrt személy lesz. Jó ha számít a véleménye, csak egyet tartson szem előtt: ő NEM SZÜLŐ ebben a felállásban.

Ha te vagy az "új ember", akkor ráadásul az az érzésem, hogy még villámhárítónak is príma leszel:)

2009. nov. 18. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
13%
Küldd el őket Joshihoz. Neki ez a szakmája, meg most hiány van homo sapiens sapiensekből a műsorban erősen.
2009. nov. 18. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nézd, ha 5 éve ez megy, akkor nem igazán lehet szerintem megoldani, de egy próbát megér.
2009. nov. 18. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem,hogy egy idegen ezt meg tudná oldani,és nem is neki kellene.Ahhoz,hogy ne így legyenek a dolgok,az anyának és az apának kellene intelligens normális embereknek lennie.De sajnos ez nem így van,mert különben nem ez lenne a helyzet.Normális ember a gyerekeit nem használja fel semmilyen aljasságra,nem hangolja egyik szülője ellen sem.Azt meg lehet érteni,ha 2 ember nem tud együtt élni és elválnak,de azt már kevésbé,hogy miért kell a gyerekeknek még a szemétségeik miatt is szenvedni.Nem elég nekik a válás,hogy nem a 2 szülőjükkel nőhetnek fel?A szülők közti sérelmeket nem a gyerekekkel kellene megbeszélni,Őket teljesen ki kellett volna ebből hagyni.Kezdjen mindkét fél kapcsolatba,legyen új élete mindenkinek,ehhez joguk van.A gyerekeknek viszont minkét szülőjükhöz joguk lenne,és ahhoz is,hogy kulturált módon viselkedjenek egymással.
2009. nov. 25. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Eleve gyanús, hogy kizárólag a volt férj a hibás, a gonosz, a bűnös, a feleség pedig az áldozat. Ha valaki az egíik pártját fogja, nem fognak tudni őszintén, higgadtan beszélgetni... Mert mindkét félnek van valami igaza...
2009. nov. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!