Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új férfi meg tudja-e oldani azt a feszültséget, ami két FELNŐTT nem tudott megoldani a volt férj hibájából?
Figyelt kérdés
Magyarul 5 évvel ezelőtti válásról van szó, ahol a bíróság kettéválasztotta a testvéreket és azóta is megy az anya elleni hangolás a gyerekeken keresztül. Az anyára rátalált egy férfi és komolyan gondolják az egybekelést. Viszont az új férfi szeretne egy közös beszélgetést, ahol kibeszélhetik a gyerekek előtt a vélt vagy valós sérelmeiket a FELNŐTTEK! A gyerekek és az anya rovására ment eddig a harc és az új férfi ezen szeretne változtatni. Mit javasoltok?! Elég fontos lenne a véleményetek! Most szeretném megoldani ezt, mert ez így nem jó senkinek.2009. nov. 18. 16:09
1/8 anonim válasza:
Egy őszinte, higgadt beszélgetés mindenképp kellene
2/8 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér.
De nem hiszem, hogy erre az új pasas lenne a legmegfelelőbb alany. Csak olaj a tűzre.
Ismerve az előzményeket...
3/8 anonim válasza:
Első vagyok
természetesen én is az "új férfi" nélküli beszélgetésre gondoltam
4/8 anonim válasza:
Miért kellene kizárni az új élettársat? Szerves része lesz a családnak. A gyerekek is akkor fogják respektálni, amennyiben nem mellékszereplő, amolyan megtűrt személy lesz. Jó ha számít a véleménye, csak egyet tartson szem előtt: ő NEM SZÜLŐ ebben a felállásban.
Ha te vagy az "új ember", akkor ráadásul az az érzésem, hogy még villámhárítónak is príma leszel:)
5/8 anonim válasza:
Küldd el őket Joshihoz. Neki ez a szakmája, meg most hiány van homo sapiens sapiensekből a műsorban erősen.
6/8 anonim válasza:
Szia! Nézd, ha 5 éve ez megy, akkor nem igazán lehet szerintem megoldani, de egy próbát megér.
7/8 anonim válasza:
Én nem hiszem,hogy egy idegen ezt meg tudná oldani,és nem is neki kellene.Ahhoz,hogy ne így legyenek a dolgok,az anyának és az apának kellene intelligens normális embereknek lennie.De sajnos ez nem így van,mert különben nem ez lenne a helyzet.Normális ember a gyerekeit nem használja fel semmilyen aljasságra,nem hangolja egyik szülője ellen sem.Azt meg lehet érteni,ha 2 ember nem tud együtt élni és elválnak,de azt már kevésbé,hogy miért kell a gyerekeknek még a szemétségeik miatt is szenvedni.Nem elég nekik a válás,hogy nem a 2 szülőjükkel nőhetnek fel?A szülők közti sérelmeket nem a gyerekekkel kellene megbeszélni,Őket teljesen ki kellett volna ebből hagyni.Kezdjen mindkét fél kapcsolatba,legyen új élete mindenkinek,ehhez joguk van.A gyerekeknek viszont minkét szülőjükhöz joguk lenne,és ahhoz is,hogy kulturált módon viselkedjenek egymással.
8/8 anonim válasza:
Eleve gyanús, hogy kizárólag a volt férj a hibás, a gonosz, a bűnös, a feleség pedig az áldozat. Ha valaki az egíik pártját fogja, nem fognak tudni őszintén, higgadtan beszélgetni... Mert mindkét félnek van valami igaza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!